Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Alekadonisz feleséget keres

A blog célja Alekosz feleségkeresős műsorának követése, s véleményezése. A szereplőkön, eseményeken folytatott öncélú élcelődés, gúnyolódás, vagy csupán a történések szubjektív szemszögből történő leírása, dokumentálása. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Alkoszt, s azoknak is, akik utálják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A szeretkezésig vezető göcsörtös út utolsó szakasza

2011.05.22. 16:08 pimpalini

Visszatérve, pontosabban rátérve a konkrét történésekre, kezdjük azzal, hogyan is alakult ki a balatoni randi "mezőnye". Alekosz a négy lányból egy reggeli alkalmával szándékozta kiválasztani azt a kettőt, akit szívesebben vitt volna randizni a többieknél. Azt nem tudjuk mi is volt a fő szempont a randipartnerek kiválasztásánál: a női testek fürdőruhás látványa, a diszharmonikus ízvilágú, nyugodtan kijelenthető, hogy hülye ételekhez fűződő viszony, vagy Alekosz mélyebben manifesztálódó vágyai. Mindenesetre néhány percnyi falatozást követően a görög lókötő kiválasztotta Andreát és Veronikát, mondván, ő vonzódik a diszharmonikus dolgokhoz, nemcsak az étkezés, de a randevúzás terén is. Ha a lányok hangjára, beszédstílusára gondolunk, így már minden érthető. Persze logikus a feltételezés, hogy Adoniszunk a következő adásban a másik két leányzót viszi egy hármas randira, így Magdi és Barbi sem maradnak ki a jóból.
Hogy a villában maradók ne unatkozzanak, társalgó partnereket kaptak Olivér és Éva személyeben. Az Éva rajongók mostanra megnyugodhattak, a VV4 robbantott hajú némbere is kapott végre némi szerepet Alekosz műsorában. Lényegében a két ex-villalakó az érzéseikről faggatta a lányokat, s tanácsokkal próbálták ellátni őket. Megtudhattuk, hogy Magdi társat, szerelmet keresni érkezett a villába, míg Barbaránál a féltékenység miatt eltörött a mécses. Ismét, mint már néhányszor eddig. Olivérék figyelmeztették is arra a lányt, hogy ez a túlzott ragaszkodás, pincsikutya stílus nem biztos, hogy kifizetődő lesz, mivel a görög hős nem háziállatot, hanem feleséget keres.
Közben a hármas egy vonaton ült Balatonvilágos felé menet, ugyanis a randi "retrórandi" volt, amely azt jelentette, hogy minden külsőség a 80-as éveket idézte. Kezdve a vonaton falatozástól egészen Alekosz és a lányok ruházatáig, különös figyelmet szentelve az egykosi NDK-turistákat idéző fejfedőre. A hellén hérosz fecske fazonú fürdőnadrágja és a strandszékek is a régi hangulatot idézték fel. Nyugodtan kijelenthető, hogy Alekosz úgy festett a parton, mint egy Jena-ból származó hivatali iktató, akit egy unatkozó időgép valamiért 30 évvel előre lökött az a jövőbe.
Miközben az "édeshármas" hölgytagjai verbálisan gyilkolták egymást a Balaton hűs habjai között, Vája asszony is meglátogatta a villában poshadó kérőket. Az anyósjelöltet körbevezették, megmutatták neki a villát, kezdve azzal hol is feküdt Alekosz, egészen addig, hogy hol végezte a dolgát. Ez utóbbit csak sejtjük, látni nem láttuk. A beszélgetésből kiderült, hogy Barbara kapált már, míg Magdi még csirkét sem látott életében. A lányoknak ezen túl természetesen érzéseikről is vallani kellett. Barbara sírdogálásait azzal az érzéssel magyarázta, ami eluralkodott rajta Alekosz megismerését követően, s azzal a hiányérzettel, amit Alekosz távozása benne kivált.
A randi eseményeire visszatérve, a fürdőzést egy romantikus vacsora zárta, ahol a kiéhezett bádog Herkules eldöntötte, kivel is tölti az éjszakát. Vagyis a nézők és barátok nagy örömére, végre "akció" zárta a romantikusnak szánt, magvas társalgásokat és eddig maximum tinis maszatolásig jutó randevúk sorát. A befutó végül Veronika lett. Hősünk választása tulajdonképpen érthető, hisz egy 19 éves lánnyal az ő korában már talán nehezebb ágyba kerülni, mint egy 30-as évi elejét taposó, középkorú nővel.
Még valami, ami említésszerű lehet: mivel a műsor már a célegyenesbe kanyarodott, az RTL Klub felhívást intézett a nézőkhöz, hogy aki tud valamit a kérőkről, valami olyat, ami sötét fellegként nehezedhetne egy Alekosszal kialakuló, bimbózó frigy egére, ne fogják vissza magukat, írjanak.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény balaton szórakozás bulvár szex nők televízió vacsora andrea veronika alekosz 12.adás

A bejegyzés trackback címe:

https://alekadonisz.blog.hu/api/trackback/id/tr802923901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása