HTML

Alekadonisz feleséget keres

A blog célja Alekosz feleségkeresős műsorának követése, s véleményezése. A szereplőkön, eseményeken folytatott öncélú élcelődés, gúnyolódás, vagy csupán a történések szubjektív szemszögből történő leírása, dokumentálása. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Alkoszt, s azoknak is, akik utálják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Show must go on

2011.06.02. 16:36 pimpalini

A boldogító igen kimondását követő napok sem telhettek el alekoszos hírek, bejátszások, riportok nélkül. Bármennyire vártuk is, hogy az egésznek vége legyen, a szappanopera folytatódik. Persze ennek is oka van, a sok bulvárból élő semmirekellőnek is meg kell élni valamiből. Ennek tudható be, hogy a létező összes RTL Klubos beszélgetős műsorba meghívták a magyarországi görögök szégyenfoltját, továbbá az internetes média sem várt túl sokat az első interjúval. Ahogy azt megjósolni lehetett, a párocska, Veronika és Alekínó finoman fogalmazva sem csüngenek egymás nyakán. Ez mindkét fél részéről érthető. Alekosz időben tisztázta arájával azt, hogy a feleségkeresős műsor ellenére a VV4 győzelemmel nyert kiruccanásra nem a szilikonreklámot viszi magával. Vagyis a némber nem számíthat semmilyen hozományra, még egy petákra sem a sokmilliós nyereményből. Persze - hogy a sajtómunkásoknak legyen dolga - a leányzó ezen besértődött, így már göröghonba sem akart együtt elutazni a papírherkulessel. Az egész arra volt jó, hogy maholnap lehessen újabb cikkeket és "drámai" riportokat készíteni a kibékülésről. Érthető ez a színjáték, hisz Veronika számára nagy a tét. Vagy ott folytatja, ahol abbahagyta, tehát férfiakat fog itatni és játékra bíztatni egy kaszinóban. Netán műkebleit árulja majd néhány mazochista, ízlésficamos szerencsétlennek. Vagy, úgymond magyar celebesen "befut", s karrierje csúcsaként meghívják akár egy Vacsora csatába is. Lényegében egyik esetben sem kell dolgoznia, így mindkettővel jól jár.

Alekosz pedig csajozhat kedvére, amíg a pénze tart. Remélhetőleg nyaralása alatt csend lesz, bár a csatornától még az az aljasság is kitelhet, hogy az orrunk alá dörgölje, hogyan is issza az úzót egy pireuszi illemhelyen ülve, két fenéktörlés között az illuminált hellén borjú.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény bulvár nők televízió alekosz

A bejegyzés trackback címe:

https://alekadonisz.blog.hu/api/trackback/id/tr592951870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása