HTML

Alekadonisz feleséget keres

A blog célja Alekosz feleségkeresős műsorának követése, s véleményezése. A szereplőkön, eseményeken folytatott öncélú élcelődés, gúnyolódás, vagy csupán a történések szubjektív szemszögből történő leírása, dokumentálása. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Alkoszt, s azoknak is, akik utálják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A Beatrix-jelenség és körítése

2011.05.18. 11:49 pimpalini

Nem árulunk tovább zsákbamacskát azzal kapcsolatban, hogy ki távozott tegnap a villából. Akit érdekel a téma már úgyis tudja. Beatrixnak ráadásul kicsit megalázó módon, az utolsóként még kulcsra esélyes jelölt, testvére nyakba akasztós procedúrája előtt kellett elhagynia a villát. Eddig ez még nem fordult elő, nyilvánvaló, hogy Alekosz ezzel a mozzanattal, s az azt kísérő, súlyosnak szánt mondatokkal akarta megalázni az őt és a nézőket is megvezető "modellt". A történtekkel azonban érdemes külön is foglalkozni, hisz mind Beatrix önmagában, mind az RTL Klub taktikája a lányok felvezetésével, értékelésével kapcsolatban, mind a szőke lányt "feljelentő" szerető önmagában is megérnének egy kisebb volumenű értekezést, nemhogy így, együtt.

Beatrixról már korábban megjegyeztük, hogy modellkedését erős kételyekkel és gyanúval fogadjuk. Persze abból a szempontból nézve, ami az átlagembernek erről eszébe juthat. A modell szó ugyanis körülbelül olyan, mint az állatvilág kategorizálásában a rovar meghatározás. A kategóriába rengeteg dolog fér bele, s annak ellenére, hogy a többségnek a bogár jut eszébe a rovar szó hallatán, azért vannak még kérészek, szitakötők, kabócák, csótányok is szép számmal az említett csoporton belül. Így van ez a modellkedéssel is. Az ember kamera és/vagy fényképezőgép előtt pózol, s ezért pénzt kap. Röviden és tömören ennyi a lényeg. Lehet ezt a szakmát sok ruhában, kevés ruhában, s akár ruhátlanul is végezni. Lényegében és kifejezően az is a testéből él, aki nem szexel a fotóssal, producerrel, divattervezővel, egyéb delikvensekkel pénzért, meg az is, aki kéjhölgyként honlapokon hirdeti magát, s néha elmegy (akt)fotózásokra is. Mindkettő lényegében munka, pénzszerzéssel kapcsolatos elfoglaltság. Az meg, hogy munka után valaki felmegy a gép másik oldalán álló ember lakására, akitől talán még pénzt is elfogad, már igazán az ő magánügye. Az adóhatóságon és az említett "modell" közeli hozzátartozóin kívül senkinek semmi köze hozzá. Ma már a modellek és a prostituáltak között jelentős átfedés van. Nyilvánvalóvá vált az is, már az első napokban, hogy Beáról és testvéréről nyugodtan állíthatjuk az utóbbit is. Csak konkrét tanú nem volt még. De a gyanú a lányokkal (Magdi és Bea) kapcsolatban az első adást követően csak megerősödhetett, mivel mindenki előtt bevallották, hogy aktmodellként dolgoztak, ráadásul testalkatukból és viselkedésükből arra is lehetett következtetni, hogy nem éppen a Vogue magazin címlapjáról érkeztek a villába. Tehát ha azért kötünk bele Beatrixbe, mert azt állította magáról, hogy modell, súlyos hibát követünk el.

S itt jön képbe a második tényező, az RTL Klub. Feltételezve, hogy nem olcsó színház a műsor, ahol napi 50 perc bohóckodást keserves munkával forgatnak le, s nem előre megírt forgatókönyv alapján zajlanak az események, elmondható, hogy Bea - nem mintha sajnálnánk - kipaterolásában nagy szerepe volt az Alekoszhoz eljuttatott információnak. Ugyanis pl. Brigiről már az első nap sejthettük, le is írtuk, hogy az escort munka mit is takar. Ezt rögtön másnap meg is erősítette egy újságcikk, amiből kiderült, hogy a lány majdnem csak büszkén vállalja azt, hogy prostituált. Ráadásul luxusprosti. Azt is nyíltan bevallotta, hogy senki sem kényszerítette erre a pályára, nem voltak mérhetetlen anyagi gondjai, ő választotta ezt a megélhetést, hogy nagy lábon élhessen. S persze abba hagyná az "ipart", ha valaki azon a színvonalon tartja ki, amilyenen "testüreg" kölcsönzőként, -lízingelőként élt. Persze azóta már Barbarát is megtalálták egy fapados gésákat gyűjtő oldalon, így elmondható, hogy a jelenleg a villában tanyázó nők többsége hivatásos prosti. Tehát számunkra érthetetlen, miért pont most, s miért pont Beáról derítették fel Alekosz előtt is a csúf igazságot? Persze nem mintha az egész számítana valamit is, csak azt kívánjuk ezzel a felvetéssel érzékeltetni, hogy a villában lényegében majd mindenki Bea útján jár. Persze lehet arról beszélni, hogy Bea Alekosz előtt nem volt őszinte, nem vallotta be múltját, de felesleges hisz ezt egyik lány sem tette meg.

Végül, de nem utolsósorban jöhet a harmadik - a bilit végső soron kiborító - tényező, egy magát Bíró Attilának nevező ember formájú, feltehetően - és számunkra megmagyarázhatatlan módon - tehetős illető. Megmondom őszintén, mikor ezt a férfiszerű lényt megláttam a képernyőn, nem tudtam eldönteni, hogy bosszankodjak, vagy kacagjak. Már eleve méretes barmot, címeres ökröt kell feltételeznünk egy olyan vallomás után, mint amit a fiúcska az újságokban tett. Mert ki az a férfiúi nem szégyene, egy idiótaversenyen örökös bajnoki címmel rendelkező véglény, aki egyrészt elhiszi egy "hivatásostól" a Pretty Woman-ból ismert, "érted megjavulok" dumát, másrészt két évig nem veszi észre, hogy a párja három másik hozzá hasonló balekot is tart mellette. A lényeg itt ugyanis annyi, hogy az illető - saját állítása szerint - két éven keresztül költött átlag havi 170 000 forintnak megfelelő összeget az említett leányzó kitartására. De akkor szakadt el nála a cérna, mikor megtudta, hogy Beatrix másoknak is "megjavul". Látva ezt az anyaszomorító, kisfiúsan sértődöttnek tűnő alakot, akiben valóban nincsenek férfiúi vonások, nem csoda, hogy Bea a villában benyögte a "nekem egy férfi kell" mondatot.  Kézenfekvő a kérdés, hogy egy ilyen alacsony szellemi szinten álló, érzelmi intelligenciát nagymértékben nélkülöző egyén hogyan juthatott annyi pénzhez, hogy az említett "akciót" végre tudja hajtani? Vagy Magyarországon a hülyéknek (is) terem babér? Legalábbis anyagilag? Félreértés ne essék, nem azzal van a gond, hogy az illető az ősi mesterséget űző nővel került kapcsolatba, hanem az, hogy vele élt együtt. Jóléte ellenére nem egy normális nővel akart párkapcsolatban élni, hanem egy borzasztó egyéniségű, kissé kiélt, finoman fogalmazva nem túl művelt, szilikonozott "tündérrel". A mamája helyében - ha még ezen a világon van, s nem "tette a sírba" az anyaszomorító fiacskája - deresre húznám, s ország-világ előtt tépném meg ezt a cirkuszban is nyugodt szívvel mutogatható egyedet.

S még valami:

Üzletszerűen kéjelgő lányok, asszonyok, nők! Figyelem! Aki balekot akar fogni magának, egy szabad hely megüresedett. Bíró Attila ország-világ előtt felfedte magát, szabad a pálya! Mert megérdemli!

1 komment

Címkék: vélemény szórakozás bulvár prostitúció nők idiotizmus televízió gúny beatrix véglények 8.adás

A bejegyzés trackback címe:

https://alekadonisz.blog.hu/api/trackback/id/tr242913473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pimpalini 2011.05.18. 12:06:38

Persze mindenkit megillet az ártatlanság vélelme: Beatrix azt állítja, nem prosti, s fiútól elfogadott pénzt kölcsönbe kapta, s vissza is fizette.
süti beállítások módosítása