HTML

Alekadonisz feleséget keres

A blog célja Alekosz feleségkeresős műsorának követése, s véleményezése. A szereplőkön, eseményeken folytatott öncélú élcelődés, gúnyolódás, vagy csupán a történések szubjektív szemszögből történő leírása, dokumentálása. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Alkoszt, s azoknak is, akik utálják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kizárásos alapon maradt... Olga

2011.05.25. 23:40 pimpalini

A mai kiválasztásnál Alekosz átlátva a szitán, nem bohóckodott tovább, s rövidre zárta a helyzetet. De erről kicsit később. Előbb lássuk a mai, izgalmasnál izgalmasabb eseményeket. Mindenképpen szórakoztató volt látni a testükből élő, illetve feltételezhetően konzumhölgyként is dolgozó lányokat háziasszony szerepben. Általában véve a napjaikat műköröm festéssel töltő - pl. Veronika - tündéreknél mindig jó látni azt a fajta tanácstalansággal vegyes, bájosnak szánt vigyorral, vagy épp zavartsággal fűszerezett szerencsétlenkedést, ami a hétköznapi, háztartási teendők elvégzését, pontosabban annak kísérletét kíséri. Alekosz - aki valószínűleg már baromira unja az egészet - tehát ismét próbára tette a kérőit. Mindenkinek valami egyszerű, ám mégis látványos eredményt hozó háztartási feladatot kellett ellátni. Az egész műveletet Veronika kezdte, akinek cipőt kellett pucolni és fényesíteni. Ehhez minden eszköz rendelkezésére állt, ennek ellenére a cipő mattabb lett, mint amilyen korábban volt. Erről Rejtő nagybecsű, örökzöld szereplőjének, Vanek úrnak a lócsutakolása jutott eszünkbe. A szimpatikusan szerencsétlen figura azonban balfékségei mellett, vagy épp miattuk, egy szerethető, emlékezetes figura. Ezzel szemben a 19 évesen már ajakfeltöltésen és mellplasztikán átesett némberre - minden bizonnyal szünidei diákmunkákból spórolta össze az erre való összeget - maximum csak az utóbbi igaz. A jobb sorsra érdemes férfi szemeit kezeivel takarva nézte a mutatványt, majd a tőle már megszokott türelemmel és finomsággal alázta szét a lányt. Barbarának Alekosz ingeit kellett egy "szobainason" elhelyeznie. Elmondható, hogy Alekosz ezen egyszerű feladat megoldásán is talált kivetnivalót. Lehetett is, de semmiképp sem annyit, mint Magdi terítésén. Neki ugyanis vacsorához kellett megteríteni, tányért, evőeszközöket, poharakat, szalvétát elhelyezni. Végül is volt olyan eszköz, kellék, amit a megfelelő helyre tett.

A második feladat voltaképp nem volt feladat, csupán teszt volt. A lányok ugyanis nem tudták, hogy néhány ex-villalakót zúdítanak rájuk hűségük kipróbálása gyanánt. A fiúk azonban annyira rosszul csinálták a feladatukat, hogy a kérők rögtön, vagy körülbelül a harmadik mondat után rájöttek, hogy tesztelik őket. Veronikánál csak utólag esett le a tantusz, de neki lényegében teljesen mindegy mi is történik, csak benne legyen a tévében. Gombi Barbarát, Béci Veronikát, Jerzy Magdit udvarolta körül. A "villafiúk" mindezt a luxusbuszból nézték egy ágyon fekve. Lehet, hogy Alekosz igazi párja Olivér? Apropó Olivér. Ő ezúttal is remekelt, az első feladat alatt épp ropit tömött magába, itt pedig félig lehúzott zoknikkal feküdt a kamerák előtt. Olivér mindig gondosan ügyel arra, hogy a műsor tartsa a célként belőtt színvonalat. Már épp hiányoltuk ugyanis az utóbbi adásokból azt, hogy tömje a fejét, vagy valami "olivéres" dolgot műveljen. Visszatérve a lényegre - van itt egyáltalán olyan? - Alekosz végül is csak annyi következtetést tudott levonni a flörtökből, hogy Gombi nem igazán tud csajozni. Jobbára valószínűleg őt szedték fel eddig, mintsem ő cserkészett volna be bárkit is.

Az esti szívceremóniáról a lányok nem tudtak, csupán napközben értesültek róla hogy ezen az estén lesz. Így az utolsó pár órájuk meglehetős feszültségben telt. Eközben a képernyőből áradó színvonal és izgalom miatt karosszékében békésen hortyogó nézőket a szerkesztők egy telefonhívással próbálták sztoikus nyugalmukból kizökkenteni. Alekosz ugyanis a ceremónia előtt valakit felhívott, mivel nagyon hiányolta, minden nap gondolt rá. De akkor még nem tudhattuk meg, ki is volt vonal másik végén, hisz közbejött egy nem várt reklámszünet. Néhány perccel később azonban kiderült, hogy Olga. A szívceremónia első kulcsát ugyanis ő kapta, így a maradék három kérőnek egy kulcson kellett osztoznia. A döntés előtt azonban, a lassan totális érdektelenségbe fulladó, hellén nőfaló minden lánnyal beszélt pár percet négyszemközt.

Barbarától a milyen lenne a közös élet vele kérdésre határtalan odaadást kapott válaszul, no meg a már megszokott terelőkutya viselkedést. Magdi ugyanerre a kérdésre a nem tudok mit mondani választ adta, no meg azt, hogy ő őszinte. Azt is megtudhattuk, hogy ha a férjjelölt helyében lenne, saját magát választaná. Veronika természetesen elmondta, hogy nagyon meglepődött Olga megjelenésén, továbbá kijelentette, hogy nem tudja mi tetszik Olgában az okostojásnak. Mi inkább azt nem tudjuk, hogy Veronikában mi tetszik neki. Azt is halhattuk természetesen, hogy ennyi idő alatt megszerette Alekoszt.

Választás előtt Olgáról annyit mondott Alekosz, hogy őt azért kedveli, mert saját magát látja benne. Ezt nem kis megnyugvással vettük tudomásul, hisz így már tudunk valamit a lányról. Vetélytársául a görög maradék pár napra végül Veronikát választotta, a két másik lányt megrendült bizalma okán száműzte a villából.

Vagyis a döntő előtt visszajött Olga, akiről még semmit sem tudunk a tört magyarságán és testmagasságán kívül, no meg azon, hogy majdnem olyan, mint Alekosz. S maradt Veronika, akiről viszont tudjuk, hogy egy katasztrófa. Amennyiben utóbbit választja a görög kérdőjel, egy sorscsapást vesz a nyakába, s elnyeri méltó büntetését. Tulajdonképpen mondhatjuk úgy is, hogy az okostojás azon személy mellett döntött, akiről még nem derült ki konkrétan - maximum csak sejthető - hogy valamikor, valameddig a testéből élt.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény szórakozás bulvár nők televízió kiválasztás alekosz 16.adás

A bejegyzés trackback címe:

https://alekadonisz.blog.hu/api/trackback/id/tr92933137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása