HTML

Alekadonisz feleséget keres

A blog célja Alekosz feleségkeresős műsorának követése, s véleményezése. A szereplőkön, eseményeken folytatott öncélú élcelődés, gúnyolódás, vagy csupán a történések szubjektív szemszögből történő leírása, dokumentálása. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Alkoszt, s azoknak is, akik utálják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Alekosz, a hajókázó, golfozást imitáló diktátor

2011.05.22. 21:02 pimpalini

Az exkluzív reggelit követően Veronika visszatért a villába. Magdi korábban nagyon kiakadt Alekoszra, feltéve a kérdést, hogyan is alhat együtt egy buta csitrivel egy komoly kapcsolatot kereső férfi. Olyannyira mérges és csalódott lett, hogy össze is pakolta a holmiját, s el akarta hagyni a villát. Ám kiderült, hogy aznap Barbara és ő kapják meg az esélyt a nőcsábásztól, így végül a maradás mellett döntött. Alekosz egy bukott latin-amerikai diktátor egyenruhájában tündökölve golfozni vitte a párost. A röhejes jelmezben tényleg úgy nézett ki, mint aki előző este, ittas állapotban kirabolt egy múzeumot. A diktátor/hajóskapitány jelmez azért volt "szükséges", mert a randi sétahajókázással indult, romantikus módját választva a golfpálya megközelítésének. A "kapitány" a hajón koktélt kevert hölgyeinek, majd kifaggatta őket mi is a véleményük a másik két kérőről. A leányzók ezúttal egyet értettek abban, hogy Andrea anyagias és önző, míg Veronika kislányos, gyerekes és nem őszinte. "Titanicozás" közben - aki nem tudná mit is jelent ez, a randizók a hajó orrában álltak és élvezték a látványt - Magdi háta mögött még egy csók is elcsattant. Egy partraszállást követő falatozás után női vonósnégyes szórakoztatta a hármast, előadásukra a görög hős meg is táncoltatta a lányokat. Meg kell jegyeznünk, hogy első látásra a négy művész csinosabbnak tűnt, mint a villabeli 16 lány együtt.

A villában eközben a tegnapi forgatókönyv ismétlődött meg, hisz Vája asszony Andreát és Veronikát is meglátogatta. Andreával a házassági szerződésről, továbbá a hárpiaságról, Veronikával a fiatalságról és komoly/komolytalan érzelmekről esett szó. Veronika szemmel láthatóan nyeregben érezte magát, még akkor is, ha később világbajnoki szintet teljesített a "hogyan fogyasszunk csipszet minél merevebb és butább tekintettel" versenyben. Közben Alekínó és a hölgyek egy golfpályán folytatták a randijukat. Golfozás tanítása címszó alatt a férjjelöltnek alkalma nyílt a lányokat a már ismert módszerrel, hátulról letapogatni, illetve reakcióikat tesztelni. A legkomikusabb jelenet persze az volt, mikor a lányokat határozottan a sportra tanító, még a labda adatait is fejből idéző, sznobot játszó kétbalkezes idióta golftudásával már az első ütésnél felsült. A visszaúton komolyabb verbális pengeváltásra is sor került a festői dunai környezetben, mivel a lányoknak egymás ellen kellett érvelniük, melynek tétje az volt, ki is töltse az éjszakát egy ágyban a VV4 nyertesével. Magdi őszinte érzelmeit állította szembe Barbara rajongásával, míg ellenfele komoly kapcsolatra való alkalmasabb mivoltát hangoztatta, nyíltan kimondva, hogy Magdi ötéves gyermeke miatt ebből a szempontból hátrányban van. Alekosz ez utóbbit nem tartotta problémának.

Eközben a villában maradt lányok is "egész véletlenül" egymás torkának ugrottak. A szikra, ami vitát robbantott, a takarítás, rendtartás kérdése volt. Az Andrea és Veronika közti feszültséget egész nap tapintani lehetett. Amikor a szilikonszájú rettenet bárgyúságból jelesre vizsgázva társalogni kezdett egy eperlekvárral, a néző tényleg azt hihette, hogy egy elmeroggyanttal, vagy egy szerepét a legripacsabb szinten túljátszó amatőrrel van dolga. A feszültségét és féltékenységét konyhatakarítással levezetni szándékozó Andreából azok után tört ki a már jól ismert hárpia, miután az élelmiszerekkel közös nyelvet beszélő plázaegysejtű nem ment kissé arrébb, hogy az értékesítésbe mentálisan belerokkant némber tökéletesen befejezhesse a takarítást. Éva és Olivér pont jókor érkezett a villába ahhoz, hogy az indulatokat egy kis beszélgetéssel és filmezéssel lecsillapítsa. Kijelenthető, hogy az ellenszenves Veronika nagyon rutinosan hozta ki a sodrából, s vette semmibe szintén ellenszenves vetélytársát. 

Visszatérve a randizókhoz, a vacsora egy hangulatos kis étteremben zajlott, ám a nők már az első pillanatban összeugrottak egymással. Ezúttal a széken vesztek össze, mivel mindketten ugyanazt az ülő alkalmatosságot ragadták meg. Magdi eljátszotta, hogy már nem bírja tovább, s otthagyja az egészet. Ám rövid idő alatt hagyta magát meggyőzni arról, hogy folytassa az estét. A műhiszti lecsengését követően megérkezett az előétel, s Alek mindenkihez intézett pár szép, kerek, alekoszos mondatot. Még a vacsorához is. Kiderült, hogy Alekosz Barbarát azért szereti, mert apró dolgoknak is tud örülni, s figyel a részletekre, míg Magdit pedig amiatt, mert egyszerűen beleillik a képbe, s az isten is hajóra teremtette. Ilyen bókokat követően megérkezett a vacsora, amelynek a görög szerint erotikus íze volt.

A vacsorázást kísérő társalgás során Barbara volt aktívabb. Ám nem tudta levetkőzni pincsikutya stílusú rámenősségét, amitől korábban Olivér is intette. Magdi az egészet csendesen, mosolyogva, Alekosz arcába bámulva tűrte, s önbizalommal felvértezve nem próbált ezen a pályán versenyre kelni riválisával. Sőt. Többször is megjegyezte, hogy nem tartja igazi vetélytársnak Barbarát, akinek ez as szúrás láthatóan rosszul esett. S bár az asztal alatti kommunikáció inkább Barbara pályáján folyt, s a leányzó verbálisan is bevetett mindent, egyszer sem mondva ellent a rutinosan kérdezgető férjjelöltnek, Alek végül Magdit választotta. Magdi a tőle megszokott mosollyal, lakonikusan nyugtázta a rá nézve pozitív hírt.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény szórakozás bulvár nők randi televízió barbara magdi veszekedés golfozás hajókázás alekosz véglények 13.adás kapitányjelmez diktátorgönc

A bejegyzés trackback címe:

https://alekadonisz.blog.hu/api/trackback/id/tr782924608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása