HTML

Alekadonisz feleséget keres

A blog célja Alekosz feleségkeresős műsorának követése, s véleményezése. A szereplőkön, eseményeken folytatott öncélú élcelődés, gúnyolódás, vagy csupán a történések szubjektív szemszögből történő leírása, dokumentálása. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Alkoszt, s azoknak is, akik utálják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Barbaráról is kiderült az igazság

2011.05.24. 22:00 pimpalini

A múltat nehéz eltüntetni. Ami kideríthető az ki is derül. Kiderült Beatrix eltitkolt múltja is, Brigitta nem is titkolta, hogy miből élt, most Barbarán volt a sor. Már korábban jeleztük, hogy egy internetes oldalon találhatóak erotikus hirdetések Barbara fotóival, persze más név alatt. A család természetesen mindent cáfolt.Most azonban olvasói leveleknek köszönhetően Alekoszhoz is eljutott a hír, így a lány kényelmetlen helyzetbe került. A görög csődörnek elég volt néhány kérdést feltennie, a lány bevallotta, hogy korábban volt időszak, mikor a testéből élt. Ezt azzal magyarázta, hogy élete során a férfiak mindig kihasználták, testileg és lelkileg is, hát arra gondolt, miért ne profitálhatna ebből anyagilag. Az okostojás nagyon meglepődött a vallomás hallatán, szemmel láthatóan rosszul esett neki az, amit hallott. Mégis adott még egy esélyt Barbarának, s elvitte egy randira. Barbarának azzal kellett szerelmét, vonzalmát bizonyítani, hogy legyőzi félelmét. Ezért egy katapult névre hallgató játékszerre kellett ülnie, amivel kilőtték több 10 méter magasba, hogy néhány másodpercig himbálózzon fel és alá a levegőben. Bátorságpróbának kiváló volt, Alekosz be is vallotta, hogy ő nem ült volna az embert a magasba kilövő hintába. Barbara legyőzte félelmét, s végrehajtotta a feladatot. Ezek után a férjjelölt érdi hajlékához vitte kérőjét, s bemutatta a családjának a lányt. Nagyék otthonában aztán megebédeltek, s beszélgethettek. Barbarának be nem állt a szája, folyamatosan beszélt, de nem tudta levetkezni továbbra sem a hűséges öleb stílusát. Gyakorlatilag mindenre helyeselt, folyamatos megfeleléskényszerét folyamatos nevetgéléssel, vihogással palástolta. A képek alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy Alekosz a végére már nagyon unta az egészet. Barbarának természetesen nagyon tetszett a délután, nagyon örült mindennek, mindennel nagyon meg volt elégedve.

Mialatt a pár randizott, Magdinak és Veronikának fel kellett díszíteni a villát, ugyanis aznap este az Olümposz bohóca a háremhölgyei társaságában kívánta tölteni az éjszakát. Bár Veronikáról már semmi újat sem lehet elmondani, a kiállhatatlan plázamacska Magdival sem tudott normálisan kijönni. Díszítés közben folyamatosan nyávogott, verbális terror alatt tartva vetélytársát. Magdi azonban nem hagyta magát idegesíteni, annyival szerelte le a virsliszájú némbert, hogy inkább dolgozzon, ne a szája járjon. A mondat már csak azért is találó, mert feltételezhető, hogy a villán kívüli létben Veronikánál ez az esetek 99 százalékában pont fordítva történik. Egy ilyen nő a való életben kész istencsapása lehet, nem tudjuk milyen férfi tudta, tudná négy és fél percnél tovább elviselni, bár biztosan van olyan tulok, akinek már mindegy. Mire Barbara visszatért, a leányzók elkészültek a díszítéssel, így volt lehetőségük a nap történéseiről faggatózni.

Közben Alekosz is az érzéseiről beszélt barátjával, akinek előadta azt, hogy valami nem tetszik neki a villában maradt háremhölgyekkel kapcsolatban. Úgy látszik elkezdett sejteni valamit, ami ennyi idő után nem is csoda. Legfőképp az zavarta, hogy lényegében mindent ráhagynak, sosem kérdeznek tőle semmit, sosem mondanak neki ellen. Végül néhány üveg társaságában visszatért villabeli kuckójához. Néhány szóban megdicsérte a "pazar" dekorációt, majd poharazgatás vette kezdetét. Veronika természetesen a kameráknak amiatt is nyávogott, hogy Alekosz nem szentelt sok szót annak a "hatalmas" munkának, amit ők a délután folyamán végeztek. Az este végül nagy ivászatba, buliba, s lerészegedésbe torkollt, Alek pedig hajnalban dőlt ki a kanapén, Veronika mellett.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény szórakozás bulvár nők televízió unalom ivászat alekosz 15.adás

A bejegyzés trackback címe:

https://alekadonisz.blog.hu/api/trackback/id/tr22929990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása