HTML

Alekadonisz feleséget keres

A blog célja Alekosz feleségkeresős műsorának követése, s véleményezése. A szereplőkön, eseményeken folytatott öncélú élcelődés, gúnyolódás, vagy csupán a történések szubjektív szemszögből történő leírása, dokumentálása. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Alkoszt, s azoknak is, akik utálják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Fakanál helyett egy rúd szorongatása a Veronikának való igazi feladat

2011.05.20. 13:38 pimpalini

Hogy a villában maradt leányzók ne essenek egymás torkának az unalomtól és féltékenykedéstől, a műsor készítői remek időtöltést találtak ki számukra. Rájuk szabadították ugyanis a testük ütemes rázogatásából remekül megélő Szandikát és Gombit. Nem mondom, hogy epekedve vártam Szandika kamerák előtti újbóli feltűnését, sőt. Azt azonban el kell mondanom, hogy a lány látványa újraértelmezte bennem az Alekosz feleségjelöltjeiről eddig alkotott, többnyire negatív képet. Ugyanis a szilikonreklám plázacica mellei a VV4 óta fej nagyságúra nőttek, olyan természetellenes látványt kölcsönözve az egész jelenségnek, mintha néhány, csintalan állattenyésztő mérnök szakos hallgató egy kiéheztetett kecskére valamilyen fura vágytól hajtva egy kétpúpú teve bizonyos testrészeit oltotta volna. Gombi és Szandika természetesen nem azért látogatta meg a többségében a kíváncsiságtól és féltékenységtől magukba roskadva, néha még gondolkodásig is merészkedő lányokat, hogy etikett-, illem-, vagy éppen klasszikus tánc órákat adjon nekik. A feladatuk nem volt más, mint egy rúdon elkövetett erotikus tánc betanítása. A rúdról mindenképpen meg kell említeni, hogy a látványa ismét előhozta Veronikából igazi önmagát. Megelégedett heherészéssel konstatáltuk ugyanis azt a kislányos örömet, amely Veronika részéről a rúd látványát kísérte. Látszott rajta, hogy azon nyomban rávetné magát, s szemben a főzőkanállal, különböző konyhai edényekkel, ezt az eszközt úgy ismeri, mint a tenyerét. Örömének hangot is adott, mikor az ex-villalakók elmesélték, mi is lesz a feladat. Mikor megtudta, hogy valamilyen borzasztó, fület bántó nyekergés kíséretében kell Alekosz előtt a rúd körül vonaglani, elsőnek rohant el ruhát válogatni, miközben a többi lány még csak emésztgette a feladatot. A két táncos tehát koreográfiára tanította a két csoportra oszló kérőket, s az öltözködésben is segítettek nekik.

A romantikus este hangulatát, hatásait még magukon hordozó pár számára érthetően meglepetést okozott a rúdtánc bemutató. Veronika nagyon élvezte a dolgot, s Briginek is tetszett, bár neki mostanság minden tetszik, amit Alekosz társaságában tehet. Valószínűleg egy vakbélműtéthez is sugárzó arcot vágna, epekedő szemeket mutatna be, függetlenül attól, hogy ő, vagy a görög lókötő lenne a műtendő alany. Magdival szemben furcsa érzéseink vannak. Ugyanis ha elvonatkoztatunk az újságok által megszellőztetett múltjától és testvérével közösen elkövetett szemétkedéseitől, a mai nap alapján azt mondhatjuk, hogy akár még feleség is lehetne belőle - persze szigorúan Alekosz számára. Ugyanis a rúdvonaglás nem az ő pályája, viszont főzni tud. Ráadásul előző esti Veronika heccelése mindenképp piros pontot érdemel. Erről részleteiben kicsit később.

A táncokról és a randiról felvételek itt: http://alekosz.rtlklub.hu/video/129449 , http://alekosz.rtlklub.hu/video/129453 ,

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény szórakozás bulvár nők televízió rúdtánc alekosz 10.adás

A bejegyzés trackback címe:

https://alekadonisz.blog.hu/api/trackback/id/tr632919213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása