HTML

Alekadonisz feleséget keres

A blog célja Alekosz feleségkeresős műsorának követése, s véleményezése. A szereplőkön, eseményeken folytatott öncélú élcelődés, gúnyolódás, vagy csupán a történések szubjektív szemszögből történő leírása, dokumentálása. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Alkoszt, s azoknak is, akik utálják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Ókori egyveleg Budapest közepén

2011.05.20. 12:58 pimpalini

Mint már említettük, a tegnapi nap álomrandiját Barbara nyerte el. Barbara, aki eddig még nem volt randizni Alekosszal, de ennek ellenére már napok óta csókolgatja, simogatja a VV4 nyertesét, kísérgeti, mint egy hűséges skót juhász, szóval mondhatni, hogy felébredt benne a szerelem. A randevú az antik hagyományok, életérzés előtti tisztelgés volt, ugyanis már az öltözék, a készülődés az ókori Mediterráneumot idézte. A helyszín a Halászbástya volt, ám kissé átalakítva. A berendezés egy ókori görög/római villa hangulatát idézte, volt a hagyományoknak megfelelő ülő alkalmatosság, kád, díszítőelemek, s álarcba burkolózott segítők, szolgák is álltak az "athéni polgárok" rendelkezésére. A nagyszerűen berendezett helyszín, s az éjjeli Budapest látványa megtette a hatását, a pár teljesen feloldódott a bensőséges - "csupán" stábtagokkal és kamerákkal megfűszerezett -  hangulatban. A szerelmes andalgásnak szánt jelenetet egy közös fürdőzés követte. A forró, tejszerű folyadékban folytatott izzadást szőlő, eper és egyéb finomságok elfogyasztása kísérte. Ráadásul mindezt a körülálló segítők szolgálták fel a párnak. Alekosz természetesen amikor csak lehetett, megjegyezte, hogy a görög hagyományok előtti tisztelgés számára az egyik legalapvetőbb dolog az életben, hisz felemelő érzés annak a népnek a kései leszármazottjaként létezni, amely megteremtette az európai kultúrát. Persze az estben azért nem kevés római elem is volt, ezt tudjuk be a görög hagyományok ókori tovább élésének. A kádban elcsattant csókokat követően egy gladiátor bemutató következett. A begyakorolt pengeváltást egyik fél részéről fegyverének elvesztése zárta. Ekkor a római cézárként tetszelgő görögnek kellett hüvelykujjával döntenie a vesztes sorsa felől. A kevert antikvitású estét egy Barbara által kikönyörgött "kegyelem" zárta, így nem kellett a statisztáknak egymás torkának átvágását szimulálniuk. Hiába no, az nem felelt volna meg a megfelelő korhatár karikának, amely alatt a műsor bemutatásra kerül. 

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény szórakozás bulvár nők randi televízió barbara alekosz 10.adás

A bejegyzés trackback címe:

https://alekadonisz.blog.hu/api/trackback/id/tr732919111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása