HTML

Alekadonisz feleséget keres

A blog célja Alekosz feleségkeresős műsorának követése, s véleményezése. A szereplőkön, eseményeken folytatott öncélú élcelődés, gúnyolódás, vagy csupán a történések szubjektív szemszögből történő leírása, dokumentálása. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Alkoszt, s azoknak is, akik utálják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Magdi, a manipulátor

2011.05.20. 13:59 pimpalini

Alekosz korábbi, majd mindenkit megcsókoló estéje alkalmat adott Magdinak is arra, hogy rövidebb időt töltsön négyszemközt a görög bikák legfuráb"bikával". Ebben semmi különös sincs, mindenki, akit érdekel, tudja, s tán az is, akit nem, hogy egy csókon, s utóízének ízlelgetésén kívül semmi más nem történt. Azonban tegnap kiderült, hogy Magdi este, lefekvés után egy kis ugratást kreált a megsavanyodott tej megízlelését követő arckifejezésekkel záruló meghitt pillanatokból. Olga ágyán ülve ugyanis néhány szóban elmesélte, hogy mennyire jó is volt az a pár perc, ott benn, a nyugiszobában. Persze mindezt úgy, hogy a butuska liba, Veronika azt hihesse, amit hinni akar. Természetesen az eszéért már egyszer a "40 rablók" által elrabolt, majd gyorsan vissza is hozott 19 éves némber be is kapta a csalit. A kétértelműnek szánt szavakra felkapta a fejét, s bősz kérdezősködésbe kezdett. Pár mondat alatt eljutott a szexig, amire Magdi diplomatikusan csak annyit felelt, hogy a jelenet 18-as karikás volt. Majd hagyta főni a saját levében a féltékenységtől a maradék agysejtjeit is elveszítő, 19 éves szilikonreklámot. El tudjuk képzelni, hogy a felhúzott Veronika mennyit alhatott az éjszaka, főleg amiatt, hogy Magdi azt "tanácsolta" neki, ha tartani akarja a lépést, itt is, ebben is be kell állnia a sorba, hasonlóan a csókok váltásához. Azt mindenképpen meg kell jegyezni, hogy a tréfát Brigi is megtudta, akinek a görög lakoma elkészítésénél látszott enervált hozzáállásához ennek az álhírnek is köze volt. Ugyanis délelőtt Magdi megbeszélte a többiekkel, hogy a két leányzó előtt ne árulják el a turpisságot. Olga és Barbara örömmel bele is mentek a dologba. Nem kis élvezettel figyelték egész délelőtt, a féltékenységtől félbolondan fel alá mászkáló, tépelődő vetélytársaikat.

Veronikánál ez is lehetett az oka annak az örömnek, ami a rúdtánc bemutatót kísérte. Az eredményről a következő jelenetek tanúskodnak, ahol fura módon Olga is bevetette magát:

http://alekosz.rtlklub.hu/video/129425 , http://alekosz.rtlklub.hu/video/129427

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár nők magdi veronika tréfa 10.adás

A bejegyzés trackback címe:

https://alekadonisz.blog.hu/api/trackback/id/tr732919253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása