HTML

Alekadonisz feleséget keres

A blog célja Alekosz feleségkeresős műsorának követése, s véleményezése. A szereplőkön, eseményeken folytatott öncélú élcelődés, gúnyolódás, vagy csupán a történések szubjektív szemszögből történő leírása, dokumentálása. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Alkoszt, s azoknak is, akik utálják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Roncsderby, csókok, vallomások, egymással paráználkodni kívánó háziállatok

2011.05.18. 20:52 pimpalini

A nap reggelikészítéssel indult, amely feladatot Barbara és Brigitta készítette el leghamarabb, s előbbi vitte be, ágyba reggelivel ébresztve a csajozásban megfáradt görögöt. A nőcsábásznak ízlett az étel, bár a citrommal szemben akadtak fenntartásai. A szokásos napi feladat, amely alapján eldőlt, hogy ki megy Alekínóval randira, kitartásra alapuló móka volt. A lányoknak tűsarkú cipőben kellett guggolniuk, miközben kinyújtott karral egy szobrot tartottak. A helyzet elmehetett volna akár egy férfimagazin fotózásán is, ugyanis a pózok némelyike meglehetősen erotikusra sikeredett. A feladat legjobbja Olga és Brigi lett, akik a győztes kilétéről egy további, egyensúlyozós feladattal dönthettek: a villa medencéje fölé helyezett, a végén körülbelül egy lábnyi keskenyre szűkülő pallón kellett a tűsarkú cipőben végigmenniük, mialatt muszáj volt tartani Alekosszal a szemkontaktust. Brigi sikeresen megoldotta a műveletet, Olga viszont ismét beduzzogott, s félelemre hivatkozva meg sem próbálta azt. Tulajdonképpen félelme tökéletesen érthető, mert kosárlabdázó termetével legalább derékig vizes lett volna, ha valamiért beleszédül a medencébe. A nyertes leányzó persze nagy örömmel vágott neki a jól megérdemelt randinak.

Vonatkozó videók itt: http://alekosz.rtlklub.hu/video/129369 , http://alekosz.rtlklub.hu/video/129371

Alekosz meglepetésre egy roncsderbire vitte választottját, ami szerintünk nagyon ötletes, izgalmas és fantasztikus program volt. Itt egy görög motívumokkal díszített, s görög nemzeti színekben pompázó, Alekosz nevével szignózott Trabant várta a párt, akik ezzel tehettek meg pár kört egy kanyargós pályán. A verseny izgalmas volt, hisz voltak ellenfél Trabantok is, s egyet azért borulni is sikerült. A derby-ről vacsorázni indult a pár. Menet közben Brigi szerelmet vallott Alekosznak, amit a vacsora alatt is megismételt. Utóbbi alkalommal már azt is megpróbálva, hogy az okostojásba szuggerálja, már most valljon színt, válasszon magának párt. Hiszen mi sem lenne jobb annál, mint ha a villában egy kalitkában raboskodó "boldogság sárga madarát" együtt röptetnék világgá.  A western étteremben elköltött vacsorát követően a texasi cowboy és cowgirl táncolt, lassúzott egyet, sajnos Edda dalra, bár köztünk szólva, a múltkori Balázs Fecó még gyilkosabb hatású volt. A romantikus andalgás csókolózásba fordult. Közben a változatosság kedvéért Brigi ismét szerelmet vallott Alekosznak. Alekosz azért biztos ami biztos alapon tesztelte a lányt, a mindenkinek legalább tucatszor feltett "hogy vagy", "hogy érzed magad most" kérdésekkel. A válaszok is az eddig már unalomig ismertek voltak, így a pár egymásba fonódva ült vissza a "Görög isten" feliratú furgonba. Úton a villa felé Brigi immáron sokadszorra vallott szerelmet Alekosznak, ám itt már abbéli szándékának is hangot adott, hogy szívesen töltené az éjszakát az autóversenyzésben is szinte verhetetlen, Tom Mix-nek öltözött göröggel. A jelenetről készült videót megtekintve senkit se zavarjon meg a társalgás robotszerűsége, nyilvánvaló, hogy a fiatalok a tomboló érzelmek miatt bonyolódtak olyan dialógusokba, amit általában sci-fikben szereplő androidok, de inkább R2D2 és T3PO jellegű droidok folytatnak egymással. Tulajdonképpen ha csak a dialógust magát halljuk, az is eszünkbe juthatott volna, hogy a Nostromo űrhajó "Anyája" és az űrodüsszeiára vállalkozó legénység életéért felelős "HAL" számítógépek keveredtek egymással romantikus kapcsolatba.

Videók a randiról itt: http://alekosz.rtlklub.hu/video/129373 , http://alekosz.rtlklub.hu/video/129375

A megérkezést követően a láthatóan zavart, érzelmileg felkavart Brigi nem mesélt a villában kíváncsian unatkozó lányoknak a történésekről. Rossz hangulata csak fokozódott, mikor Alekosz beviharzott az épületbe, s helyette Magdit vitte kézen fogva a nyugiszobába. Ott aztán elcsattant egy csók is, aminek lecsengését látszólag egyik fél sem élvezte túlságosan.

A csókos csődör ezek után Andreát húzta fel, aki a hálószobában szunyókált, nagyjából meztelenül. Alekosz szemmel láthatóan meglepte, ezért sajnos ismét megtapasztalhattuk a meglett nő vihogó, első bálozós tinilányokat idéző énjét. Hősünk néhány kedves mondattal és szolid simogatással húzta a lány, aki majd kiugrott a bőréből. Majd mesét mondott neki, amit ott helyben rögtönzött. A spontán mesemondó történetében nem voltak határok, néhány legelésző és kanos bika ugyanis egy csintalan pónival próbált volna párosodni, ám az Andreára utaló szeleburdi - s feltételezhetően baromira idegesítő hangú - kis lovacska nem kért belőlük. Inkább világgá ment, s végül egy görög halásszal incselkedett. Az ötletnek minden bizonnyal nagyon örülne egy élelmes animal pornó producer. Már persze csak akkor, ha a "mester" eladja a sztorit...

Videók itt: http://alekosz.rtlklub.hu/video/129313 , http://alekosz.rtlklub.hu/video/129377

Miután Alekosz aznapra végzett a lányokkal, Vája asszony meglátogatta egy kis hazaival a kosarában. A falatozás közben megvitatták a lányokkal kapcsolatos érzéseiket. Az anyai jó tanácsok kissé sémaszerűek voltak, s legalább annyira segítettek a csábítónak, mintha a kertben álló hatalmas medencét kérdezte volna meg a témában. Az volt az ember érzése, mintha Vája asszony helyenként többet is mondott volna, ha szabad, de látszott, hogy nem lehetett eltérni a megbeszélt forgatókönyvtől. Viszont arról biztosította fiát, hogy Érd egy emberként áll mellette, s már alig várják "kiszabadulását".

Videó: http://alekosz.rtlklub.hu/video/129383

Éjszaka aztán Brigi rosszul érezte magát, ezért Andival beszélgettek egy jót. A mai randi cowgirl-e a szerelem érzésétől félt, ami teljesen eluralkodott rajta. Emellett a féltékenység is rendkívüli méreteket öltött szívében. Ezt a kameráknak is elmesélte a riportszobában, ahol lényegében egy fura, könnycseppek nélküli sírást produkálva ecsetelte, hogy ő még nem érzett ilyet.

Összességében elmondható, hogy az utóbbi két napban hősünk lényegében minden lányban felhúzta a szerelemre éhes nőt. Olga kivételével mindenkivel bensőségesebb kapcsolatba került. Így majd minden lány esélyesnek érezheti magát, ám bizonytalannak is, s joggal lehet féltékeny a többiekre. Tehát eseménydús napoknak nézhetünk elébe, még akkor is, ha Magdi a nap jó részét szomorkodással, szótlanul töltötte, s testvére elvesztésével kissé letört a magabiztossága.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény szórakozás bulvár nők televízió alekosz 9.adás

A bejegyzés trackback címe:

https://alekadonisz.blog.hu/api/trackback/id/tr722914942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása