Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Alekadonisz feleséget keres

A blog célja Alekosz feleségkeresős műsorának követése, s véleményezése. A szereplőkön, eseményeken folytatott öncélú élcelődés, gúnyolódás, vagy csupán a történések szubjektív szemszögből történő leírása, dokumentálása. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Alkoszt, s azoknak is, akik utálják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A végső döntés előtti "izgalmak"

2011.05.29. 15:27 pimpalini

A Benkő feleséget keres műsor utánzatának, paródiájának szánt, kuplerájba tévedt Alekosz-show a döntés napjához érkezett. Lényegében az utóbbi napok történései - egy-egy egész napos randi - annyira banálisak és kiszámíthatóak voltak, hogy egy rövid összefoglalónál többet nem érdemes róluk írni. Új dolgot egyik szereplőről sem tudtunk meg. Veronikáról már mindent leírtunk, felesleges a továbbiakban vele foglalkozni. Elég volt belőle eddig is minden olyan embernek, aki a nőkben bármilyen pozitív tulajdonságot tisztel. Ugyanis Veronikában ezek közül egyik sincs meg. Mondhatjuk azt is, hogy a szerkesztők a női nem igazán rosszízűre sikerült, provokatív karikatúrájával, kigúnyolásával szembesítették a nagyérdeműt. A szilikonos plázalényről tehát nem érdemes több dolgot leírni, Olgáról pedig továbbra sem lehet. Egyik nő megadta Alekosznak azt, amit akart, így a - műanyagot valószínűleg kedvelő - papírhérosz végre hús-vér nő jelenlétében engedhette szabadjára örökítő anyagát. A másik pedig még tovább, az érzelmekre játszva, végletekig húzta, a botrányos közhelyeket véresen komoly arckifejezésekkel pufogtató "nyárimikulást". S tulajdonképpen Alekosz sem okozott csalódást, ugyanis mikor két napon belül a második "hódítását" is elkönyvelhette volna, inkább azzal törődött, hogy rózsaszirmokat hajigáljon ki az ágyból, a használt óvszerek helyett. Vagyis egyik oldalról nézve az érintettek nagyon jól játsszák a szerepüket, másrészről Alekosz pedig továbbra is igen komolyan önmaga, ami együtt elég dermesztő, egy idő után már inkább fárasztó, mint vicces látvány. Egyszóval őszintén örülünk annak, hogy a műsor a héten véget ér.

S hogy ki nyeri meg? Lényegében mindegy. Van arra egy kisebb összegünk, hogy bárki is kap ma gyűrűt/kulcsot, nem fog sokáig a botcsinálta lakodalmas dj. mellett megmaradni. Mi Olgát tippeljük befutónak, mivel Alekosz Veronikából kihozta a maximumot, így a műnő ettől kezdve már nem érdekes. Olgával viszont még sakkozni sem sikerült, tehát tartogathat kettejük számára némi izgalmat a közösen megélhető jövő.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény szórakozás bulvár szex nők televízió döntő veronika kiválasztás olga alekosz 17.adás 18.adás. 19.adás

A bejegyzés trackback címe:

https://alekadonisz.blog.hu/api/trackback/id/tr662941004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása