HTML

Alekadonisz feleséget keres

A blog célja Alekosz feleségkeresős műsorának követése, s véleményezése. A szereplőkön, eseményeken folytatott öncélú élcelődés, gúnyolódás, vagy csupán a történések szubjektív szemszögből történő leírása, dokumentálása. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Alkoszt, s azoknak is, akik utálják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Unalom, feszültség, megismételt szívceremónia

2011.05.24. 12:09 pimpalini

Barbara és Magdi a hazaúton folyamatosan vitatkoztak egymással, bár a másik szidalmazásában ezúttal visszafogottak voltak. Miután este Magdi Alekhez távozott, Andrea ismét vitázni kezdett, ráadásul "stílusosan", nagydolog végzése közben, s ezúttal Barbarába kötött bele. Visszatérve a párhoz, lényegében az éjjel ismét nem történt érdemleges dolog. Reggel aztán a villában maradt lányok már tűkön ülve várták mikor is érkezik meg Magdi. Idegességükben újból egymásnak estek, a vita ezúttal Andrea viráglocsolási szokásai miatt pattant ki. Ugyanis a hölgyemény az úszómedence vizével locsolta a kert növényeit, ami sem Barbinak, sem Veronikának nem tetszett. Más kérdés, hogy ők a víz klórosságát vetették fel fő ellenérvként, ami önmagában azért elég kevés, hisz a csapvíz is klóros. Nem szóltak viszont a különböző algaölő szerekről, víztisztító vegyszerekről. Persze lényegében mindegy is, hisz a lényeg itt az volt, hogy vitázhassanak egy jót. Andrea - bizonyítván igazát - még ivott is a vízből az ostobán hüledező Veronika szeme láttára. Magdi visszatérését követően kisvártatva Alekosz is előkerült, ugyanis a soron következő szívceremónia előtti tanácstalanságát próbálta a lányok segítségével feloldani. A kérőknek újból egymás ellen kellett érvelni. Barbi és Magdi egymásra voksoltak, Veronika Andreára, akit egyszerűen nem tud elviselni. Andrea is Barbarára szavazott, s Alekosz is abban a helyzetben, pillanatban őt küldte volna el. Ezért a helyzet tisztázására magához hívta a lányt egy privát beszélgetésre. Itt elsősorban a rajongás és a szerelem közti különbségről esett szó, majd a lelkileg kissé megzuhant leányzó visszatért a villába. Ott aztán sírdogált néhány fertályórát, a többiek közül Veronika vigasztalni próbálta, Andrea pedig faggatni. A feszült hangulatot Olivér megjelenése próbálta oldani, aki elmagyarázta, hogy Alekosz nagyon tanácstalan, nem tudja kire voksolna este. Vagyis még semmi sem dőlt el, felesleges víz, szemfesték vagy éppen könnyek általi öngyilkosságba menekülni bárkinek is. Míg Andrea feszültségében pakolgatott, takarított, próbálta energiáit hasznos tevékenységgel elfoglalni, Veronika az ég világon semmi értelmeset sem csinált, magát sminkelte, tükör előtt pózolt, vagyis plázacica oldalán kívül semmit sem láthattunk belőle ma délután sem. Míg Barbara siránkozással, Magdi táplálkozással töltötte a délutánt, legalábbis az összevágott videó alapján ezt láttuk. Nyugodtan kijelenthető, hogy mindkét lányon meglátszik "szokásaik" eredménye.

Aztán este elérkezett a senki által sem várt szívceremónia. Valahogy úgy érezzük, hogy ezt Alekosz is inkább el akarta kerülni, szerintünk ő még eltöltene 3-4 évet a luxuskörülmények között. Visszatérve a kiválasztásra: a tét komolyságához képest Alekosznak ismét sikerült olyan mondatokkal köszönteni háremhölgyeit, hogy azon a komolynak szánt pillanatokat alig állták meg heveny röhögőgörcs nélkül. A görög tréfamester eztán minden kérőjéhez személyre szabott kérdést intézett. Andreától például azt kérdezte, hogy a logika és a siker mellett hol maradnak az érzelmek? Az üzletkötő/értékesítő nőszemély azt felelte, mindent akar egyszerre. Magditól egyéniségének erősségéről, domináns mivoltáról érdeklődött, ám a lány biztosította arról, hogy ő egy párkapcsolatban egyáltalán nem domináns. A másik két személyhez a már többször feltett kérdést kapták. Végül a görög kérdőjel tanácstalanságára hivatkozva senkit sem küldött el.

A férjjelölt tehát jobbnak látta a döntést elodázni, s bulizni egyet a lányokkal, no meg Olivérrel, Jerzy és Szandika társaságában. Alek vegyülésre szólította fel vendégeit, beszélgessenek kérőivel, amíg ő a reakciókat figyelve megpróbál újabb információkat szerezni döntéséhez. A vendégeknek a beszélgetések után jelenteni kellett a tanácstalan hérosznak. Ezeket már nem hallhattuk. A második kiválasztásnál hősünk kijelentette, hogy ezúttal nem teszi mérlegre a pozitív és negatív tulajdonságokat, hanem csak az érem jó oldalát nézi mindenkinél. Persze a végeredmény ismeretében nem látjuk át, hogy ezek után miért is alakult így a kiszavazás, pontosabban mi is hiányozhatott az első alkalommal a döntéshez? A megismételt szívceremónián Barbara kapott először kulcsot. Másodiknak Magdi nyerte el a bennmaradást jelentő nyakláncot. Végül az utolsó kulcsot végletekig kiélezett lebegtetést követően Veronika kapta. Andreának távoznia kellett. Vagyis a rendkívül unalmas adást követően, amit szinte alig tudtak érdemleges, érdekes történésekkel megtölteni, már csak három kérő maradt.

Szólj hozzá!

Címkék: szórakozás bulvár nők televízió unalom kiválasztás alekosz 14.adás

A bejegyzés trackback címe:

https://alekadonisz.blog.hu/api/trackback/id/tr952928503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása