HTML

Alekadonisz feleséget keres

A blog célja Alekosz feleségkeresős műsorának követése, s véleményezése. A szereplőkön, eseményeken folytatott öncélú élcelődés, gúnyolódás, vagy csupán a történések szubjektív szemszögből történő leírása, dokumentálása. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Alkoszt, s azoknak is, akik utálják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Egy randiért azért valamit ki is kell főzni

2011.05.19. 22:10 pimpalini

Csináltak már a lányok reggelit, tornáztak is a nagyérdemű előtt egy randiért, azonban eddig főzni még nem főztek. Legalábbis Alekosznak nem. Ezúttal ebéd készítése volt a nap fő feladata, ráadásul a műveletet görög népviseletben kellett elvégezni, hogy az étek felszolgálása igazán stílusos legyen. Veronika, akinek hanglejtésével, kislányos affektálásával és nyervogásával gyengébb idegzetű sorozatgyilkosokat lehetne büntetni, ismét önmagát adta. Ugyanis affektálva elnyávogta, hogy nem tud főzni, de ez még mind semmi. A népviseletbe öltözés okozta számára a legnagyobb problémát, mert hát mi is lesz most, hogy így kell felöltözni? Mi lesz vele? Mi lesz a plázacica külsőségekkel? Félelmetes volt na. Ráadásul indításnak. A hölgyeknek amúgy párban kellett nekifutni a finomságok elkészítésének, tehát összesen három menüt ütöttek össze. Barbara, aki szakács, Olgával került egy párba, s ők voltak azok, akik leginkább élvezték a főzést. Magdi nem túlságosan volt kisegítve Veronikával, akinek kis túlzással már az is nehéznek bizonyult, hogy az asztal mellett álljon. Ehhez képest Magdi meglehetősen kitett magáért. Látszott rajta, hogy tud főzni, s legnagyobb örömünkre kissé meg is szurkálta - sajnos csak verbálisan - a felettébb idegesítő, kislányos hölgyeményt. A harmadik párba kizárásos alapon az enervált Brigi és Andrea került. Briginek nem volt kedve semmihez, egyre jobban elhatalmasodnak rajta érzelmei. Ha nincs jelen a görög csődör, akkor jobbára csak van, csendesen lófrál, vagy folyamatosan őrlődve, idegesen, rosszkedvűen teszi azt amit kell. Szóval a harmadik ételt lényegében egyedül Andrea készítette, mert Brigi nem volt képes semmi érdemleges dologra a kipirosodott arccal folytatott magába forduláson kívül. Az ebéd felszolgálásánál Alekosz kérdésére, ki mit vállalt a finomság összeállításából, el is mondta, hogy ő semmit, csupán a könnyeit adta a közösbe. Az ételek ízéről nem tudunk nyilatkozni, de a görög lókötő megdicsérte mindhármat. A küllemük viszont gusztusos volt. Végül éppen az esztétikai jellemzők miatt választotta legjobbnak a kulináris élvezetek iránt is rendkívül fogékony hódító Barbaráék alkotását. Mivel Barbara még nem volt randizni, így a párosból őt választották a fiúk.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény szórakozás bulvár nők főzés televízió alekosz 10.adás

A bejegyzés trackback címe:

https://alekadonisz.blog.hu/api/trackback/id/tr952917966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása