HTML

Alekadonisz feleséget keres

A blog célja Alekosz feleségkeresős műsorának követése, s véleményezése. A szereplőkön, eseményeken folytatott öncélú élcelődés, gúnyolódás, vagy csupán a történések szubjektív szemszögből történő leírása, dokumentálása. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Alkoszt, s azoknak is, akik utálják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kiderül az igazság?

2011.05.18. 21:20 pimpalini

Bizonyos programokkal bárki bármilyen képet készíthet ma már bárkiről. Barbara édesanyja és testvére szerint a lányuknál is ez történhetett. Kizártnak, még a feltételezést is sértőnek tartják ugyanis azt, hogy a leányzó valamikor is a testéből élt volna. A hozzátartozók véleménye itt lelhető fel: http://alekosz.rtlklub.hu/cikk/367571

Az ominózus képek pedig itt: http://www.szexvelem.hu/Profile.php?357

Photoshop program és egy rosszakaró műve az egész? Vagy megalapozott a gyanú? Amíg nem jelentkezik egy állítólagos "fogyasztó", addig utóbbi nem bizonyítható.

Szólj hozzá!

Címkék: szórakozás bulvár nők televízió barbara

A bejegyzés trackback címe:

https://alekadonisz.blog.hu/api/trackback/id/tr152915030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása