HTML

Alekadonisz feleséget keres

A blog célja Alekosz feleségkeresős műsorának követése, s véleményezése. A szereplőkön, eseményeken folytatott öncélú élcelődés, gúnyolódás, vagy csupán a történések szubjektív szemszögből történő leírása, dokumentálása. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Alkoszt, s azoknak is, akik utálják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kibújt a szög a zsákból

2011.05.16. 16:02 pimpalini

A Veronika-randi után Alekosz - tudom, sokak számára már a feltételezés is sértő - mélyen elgondolkodott. Eszébe jutott, hogy a lányok nem biztos, hogy férfiúi vonzereje miatt - mily "meglepő" lenne - költöztek be a villába, hanem talán a saját pecsenyéjük sütögetése okán. Felvetődött benne a kérdés: vajon a hölgyek Őt magát akarják, a VV4 nyertes celebet, vagy a milliós hozománnyal rendelkező férjet? Lehetséges lenne, hogy némely nőszemély inkább vágyik ismertségre, televíziós karrierre, mint az ő csókjaira? Nahát! Hogy milyen emberek vannak, lehetnek... Ebbéli aggályait elő is adta Olivérnek, akinek első dolga - természetesen - az volt, hogy a kamerák előtt beleevett a görög csődör reggelijébe. Alekosz fenntartásait hallva barátja is helyeslő bólogatások és szavak kíséretében tömte magába a sonkás-sajtos szendvics darabjait. Szerinte is minél előbb fényt kell deríteni az eltitkolt sumákságokra. A konszenzust ötlet, az ötletet tett követte. A fiúk elhatározták, hogy egy hazugságvizsgálós játékkal derítik ki a lányok hátsó, vagy éppen őszinte szándékait, ezzel szűkítve le a kört azokra, akik valóban Alekért választották az önkéntes "luxusrabságot", s az ezzel járó napi 10 000 forintos  tiszteletdíjat, no meg teljes ellátást. Ezek után egy komoly embernek látszó, külsőre leginkább a Die Hard 2. "idegbajos" repülőtéri rendőrparancsnokára, vagy egy középkori köztereken híreket dobpergés kíséretében felolvasó korabeli "közalkalmazottra" hasonlító egyén laptoppal és más kellékekkel bevonult a villába, s egyenként kikérdezte a hölgyeket. A helyzet a lányoknak nem kis meglepetést, megszeppenést s fejtörést okozott. A hanganalízises hazugságvizsgálat bejelentését ugyanis rémült, tanácstalan tekintetek követték. A kérdésekre négyszemközt került sor, s a "kérők" csakis igennel, vagy nemmel válaszolhattak rájuk. A műsor addigi legfeszültebb pillanatait élhettük át, hisz a helyenként vastag álarcot - és arcbőrt - viselő lányok kénytelenek voltak igazat mondani. 

Első versenyző Magdi volt, akinek szemmel láthatóan nem okozott gondot őszintén felelni a kérdésekre. Mosolygósan ült be a székbe, s lényegében fesztelenül, gondolkodás nélkül bevallotta, hogy őszinte embernek tartja magát, illetve hazudott már szerelmet másoknak. Továbbá még határozottabb nemmel felelt a jelenleg szerelmes, illetve hazudott-e magáról Alekosznak kérdésekre. Veronika randis bizonytalanságával szemben ő pillanatok alatt bevallotta magáról, hogy szexuálisan vonzódik Alekoszhoz. Éva volt a második, tőle megtudhattuk, hogy ő is őszinte embernek tartja magát, míg pár másodperces gondolkodást után azt is, hogy nem tudná leélni hősünk mellett az életét. Viszont az is kiderült, hogy Éva nem egy hozományvadász típus, hisz nemmel felelt az ön-e az, akinek Alekoszra szüksége van kérdésre is. Brigi lényegében nem okozott meglepetést, mikor megtudhattuk tőle villalétének igazi motivációit: az Alekosszal szembeni vonzalom helyett a hírnév utáni vágy hozta a villába, valamint azt is, hogy pénzért bújt már ágyba férfiakkal. Viszont őt legalább felizgatja az, ha Alekosz hozzá ér. Persze az ő szakmájában ez a tulajdonság elengedhetetlen a sikerhez. Testvérével szemben Beatrix komolyan elgondolkodott a szexuálisan vonzódik-e Alekoszhoz kérdésen, majd tétovázva, homlokát ráncolva annyit mondott, jelenleg nem. Márpedig a villába Alekoszért beköltöző nőnek egy ilyen kérdésen nem igazán kellene gondolkodni sem, nemhogy hosszas vívódást követően nemmel felelni. Meglepő módon az első este sírdogáló, Alekosztól akkor még gyermeket akaró Anita sem volt szerelmes itt már hősünkbe, de azt is megtudhattuk tőle, hogy még nem hazudott a búsképű bikának. Veronika ismét nem hazudtolta meg önmagát. 19 éves létére nem emlékszemet felelt az előfordult-e már, hogy szerelmet hazudott valakinek kérdésre. Ilyen kérdésekben a legtöbb esetben magukat filmszakadásig leivó alkoholisták szoktak hasonló választ adni, vagy a legnagyobb sumákok. Andrea állítólag szerelmes a görögbe, s a vele való csókolózást is élvezte. Olga sem hazudott még magáról Alekosznak, tulajdonképpen ezt az összefoglalókból láthattuk is. Ám őt sem a VV4 nyerteséhez történő vonzalom hozta a villába, viszont nem lenne képes Alekosznak szerelmet hazudni. Barbara ismét szerelmet vallott, ezúttal a "hazugságvizsgálat keretében", Alekosznak, ami annyira felzaklatta, hogy el is sírta magát.

Természetesen a műveletet követően Beatrix ismét Barbarának esett, ezúttal lelki sérültnek nevezve őt, s nem rabszolgának. Kíváncsian várjuk, milyen jelzők kerülnek még elő tarsolyából.

Kisvártatva a srácok és Pécsi úr eredményt hirdetett, de nem személyre szólóan, hanem általánosságban közölve a lányokkal, hogy vannak a villában olyanok, akik számára nem vonzó hősünk, olyanok, akik csak a hírnévért költöztek be a villába, s olyanok is, akik más férfiak irányában is éreznek vonzalmat. Ez a későbbi történések szempontjából kulcsfontosságú jelenet volt.

Vonatkozó videó megtekinthető itt: http://alekosz.rtlklub.hu/video/128901
 

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény szórakozás bulvár nők televízió kiválasztás alekosz 6.adás

A bejegyzés trackback címe:

https://alekadonisz.blog.hu/api/trackback/id/tr742908425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása