HTML

Alekadonisz feleséget keres

A blog célja Alekosz feleségkeresős műsorának követése, s véleményezése. A szereplőkön, eseményeken folytatott öncélú élcelődés, gúnyolódás, vagy csupán a történések szubjektív szemszögből történő leírása, dokumentálása. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Alkoszt, s azoknak is, akik utálják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Andrea, a "közellenség"

2011.05.15. 17:44 pimpalini

Mint már fentebb említettük, Alekosz személyesen, négyszemközt, a kendős játék keretében beszélgetett a lányokkal, s így Andreával is. Andreáról elmondható, hogy remekül használja ki testi adottságait, azok pozitívba hajló szegmenseit. Most is olyan dekoltázzsal ült "Mafladoniszunk" mellett, hogy a látvány kapcsán az emberben minden égnek állt, nemcsak az a bizonyos "zászló". Kétségkívül kijelenthető, hogy ilyen kebleket nem minden nap láthat az ember. De tulajdonképpen ennyi és nem több. Kellemetlen hang, mesterkélt beszélgetések. Más semmi. Semmi, ami az átlagon felül húzná, ami a többi lánynál többre taksálná.

S lényegében hozzá kapcsolódik a nap második fontos momentuma. Egy VV4-ből már ismert játék, amelyben Olivér levezénylésével a lányoknak egymás előtt ki kellett nyilvánítaniuk, hogy ki az, akit a leginkább nem kedvelnek, s ami fontosabb, nem tartanak őszintének. Mindez azok után, történt, hogy Alekosz Veronikát randira hívta. A voksolást persze meg is kellett indokolni. Magdi kezdte a játékot, s Andreára tette a voksát, Andrea ezt viszonozta. Ezek után - érdekes módon - Beatrix is tétovázás nélkül Andreára szavazott, mert "emberileg nem tartja jó embernek". Van benne valami. Úgy tűnik, Beatrix Barbarát nem tartja ellenfélnek, csupán az önbizalmának rombolására játszik, mikor szidalmazza. A fő ellenség számára inkább Andrea. Brigi elég kemény szavak kíséretében szavazott Barbarára, akivel szerinte Alekosz csak szánalomból foglalkozik. Barbara visszaadta a "kölcsönt", vetítéssel, megtévesztéssel vádolva Brigittát, akinek szerinte valójában nem is zsánere az ex-villalakó. Brigitta múltját és nyilatkozatait ismerve - amiben kifejtette, hogy "komzumhölgyi" tevékenységét azért a férfiért adná fel, aki kiszolgálja az ő anyagi igényeit, mondhatni eltartja - ez a szúrás talált. Kedvenc Évánk is Andreára tette voksát, mivel számára Andrea viselkedése megjátszott és mű. Anita, aki korábban Alekoszt az "utolsó esélynek", mondhatni a kiútnak tekintette egy nyilatkozatában, Brigittára szavazott, aki szerinte csak a lehetőséget, a kiutat keresi a hellén csődörben. Végül, de nem utolsósorban a szűkszavú Olga Anitát "erősítette meg" szavazatával, mert szerinte ő nem őszinte, de az ő helyzetében nem is lehet őszinte.

Összességében Andrea három szavazatot kapott, s ezzel "megnyerte" a versenyt, vagyis őt tartják a leginkább őszintétlen, kellemetlen egyednek a többiek. Ám tanulságos Brigi két szavazata is, úgy tűnik ennyi időt egy fedél alatt eltöltve a lányok már átlátnak a másikon, s felismerik a különböző motivációkat.

 

Vonatkozó videó itt: http://alekosz.rtlklub.hu/video/128855

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény szórakozás bulvár nők televízió andrea alekosz 5.adás

A bejegyzés trackback címe:

https://alekadonisz.blog.hu/api/trackback/id/tr462905848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása