HTML

Alekadonisz feleséget keres

A blog célja Alekosz feleségkeresős műsorának követése, s véleményezése. A szereplőkön, eseményeken folytatott öncélú élcelődés, gúnyolódás, vagy csupán a történések szubjektív szemszögből történő leírása, dokumentálása. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Alkoszt, s azoknak is, akik utálják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Eddig a "rámenőseké" a pálya

2011.05.14. 18:11 pimpalini

A pénteki nap újabb kiválasztással telt, előtte azonban a lányok ismételt megmérettetésen estek át. Beszédet kellett írniuk, s előadniuk, melyben Alekoszhoz fűződő érzelmeiket foglalhatták össze. Az ember azt hihetné, hogy olyan lányoknál, akik elvileg szerelmesek a görög nőcsábászba, pontosabban a szívét próbálják elrabolni, mi sem könnyebb ennél. Ám kiderült, hogy bizonyos személyeknek ez komoly nehézséget okoz. Összefüggéstelen zagyvaságok, banális általánosságok is születtek, ráadásul Beatrix az általa leírtakat sem mindig tudta felolvasni. Persze voltak viszonylag jó megoldások is, Magdolna, aki civilben festő, költői vénáról tett tanúbizonyságot, ugyanis mondanivalóját rímekbe szedte. Elmondható, hogy a legjobb feladatmegoldással találkozhattunk, amely, a jelenetet a luxusbuszból néző srácoknak, s a szavalásnál jelen lévő lányoknak is tetszett. Magdolna az eredményhirdetésen meg is kapta a jól megérdemelt babérkoszorút a fejére. 

Az esti kiválasztásnál azonban ez sem segített, ugyanis a három távozó egyike Magdolna lett, mellette még Dorisznak és Szilviának kellett elhagynia a villát. Szilviának a szívdobogás "ajándékozásán" kívül gyakorlatilag érdemi momentuma nem volt, persze ez betudható lehet a szerkesztők vágómunkájának is, nemcsak az ő habitusának. Kezdetben Dorisztól is többet vártunk volna, ám a lány saját bevallása szerint sem bánja kiesését, mivel nem tapasztalta meg azokat az érzelmeket, amelyek szerinte elvárhatóak lennének ahhoz, hogy Alekosz arája lehessen belőle. Annak ellenére, hogy Alekosz gyakran hangoztatta azt, hogy számára az oltalmat kereső, gyengébb nők a legvonzóbbak, az eddigi kiválasztások alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy a rámenősebb, plázacica típust részesíti inkább előnyben. Persze az is lehet, hogy figyel a nézettségre is. Ugyanis a nézettséget nyilvánvaló, hogy jobban szolgálja a gonosz mostohaként viselkedő, veszett kutyaként csaholó Beatrix, szintén nagyszájú, s dekoratív testvére, no meg a minden este meztelenkedő, szeméremre nem túl sokat ügyelő Brigitta. Vagyis azok a nők, akikről a közönség számára már kiderült, hogy a testükből élnek. Természetesen Andrea is okoz mókás pillanatokat, már ha valaki szereti azokat az embereket, akiknek egyszerre idegesítő a hangjuk, a beszédstílusuk és a mondanivalójuk. Fogalmam sincs, hogy Andrea mit értékesíthet, de nem lennék a leendő vevői helyében.

Az este nem múlt el veszekedés nélkül, úgy látszik a szinte hajtépésig fajuló szájkarate most már mindennapossá válik. A kiválasztásnál ugyanis négy lány maradt egy kulcsra. Aminek átadását Alekosz úgy konferálta fel, hogy azt a hölgyet várja, akin tényleg látszik, hogy megcsapta a szerelem szele, mondhatni Kupidó nyila áll ki a hátsójából. S ezek után átadta a meghatódott Barbarának, aki ezt egy csókkal jutalmazta. A látványosan kapatos Alekosz ennek nem is állt ellen. Miután Alekosz távozott a villából, a történtek miatt Beatrix ismét csak nekiesett Barbarának, s a tőle már megszokott, minősíthetetlen stílusban, a dohányzó, s éppen mással társalgó Barbarát meg sem hallgatva, folyamatosan kaffogva öntötte rá a szitkokat. Testvére ezúttal csak asszisztált a műsorhoz. Barbara az egész jelenetet jól tűrte, vissza-visszavágott, bár látható volt rajta, hogy nem esik neki túl jól a szörnyeteg dühöngése. Nyugodtan kijelenthető, hogy Beatrix VV4 Éva "legjobb napjait" is lepipálja már most, a féltékenység, s a minden áron való győzni akarás szinte elveszi az - amúgy sem sok - eszét.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény szórakozás bulvár nők televízió alekosz 4.adás

A bejegyzés trackback címe:

https://alekadonisz.blog.hu/api/trackback/id/tr22903696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása