HTML

Alekadonisz feleséget keres

A blog célja Alekosz feleségkeresős műsorának követése, s véleményezése. A szereplőkön, eseményeken folytatott öncélú élcelődés, gúnyolódás, vagy csupán a történések szubjektív szemszögből történő leírása, dokumentálása. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Alkoszt, s azoknak is, akik utálják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Lesz még itt hajtépés

2011.05.13. 08:35 pimpalini

Úgy tűnik, a lányok közötti konfliktusok napról napra hevesebbek lesznek. Ezúttal az a tény váltott ki majdnem verekedést, hogy az egész napos randira történő kiválasztást követően Andrea egy kerti növényre teregette fürdőruháját. Ennek a műveletnek a logikáját nehéz lenne megmagyarázni, lehet, hogy otthon a spánielje farkára köti a frissen mosott törölközőket, vagy épp a rododendron leveleire pakolja az elmosott poharakat? Beatrix ezt - szerintünk jogosan - szóvá is tette, bár a kissé kemény hangnemben azért vaskosan benne volt a sértett női önérzet is, ami Andrea kiválasztása nyomán benne tombolhatott. Egy szó, mint száz, a lányok kemény szócsatába kezdtek, amibe természetesen Magdi is beszállt nővére oldalán. Végül az erotikus fotózásban jeleskedő testvérek, akikről egy ismeretlen informátor által az is kiderült, hogy bájaikat pénzért árulják, s nagyobb összegért akár édeshármast is vállalnak, Andreára csapták az ajtót, aki a többieknek annyit mondott, hogy legközelebb lehet, hogy pofozás lesz a dolog vége, ha nála elszakad a cérna.

Az összecsapást már alig várjuk. Az eddigiek alapján nyugodtan kijelenthető, hogy nem IQ-harc lesz, az biztos. Sajnos azt még nem sikerült eldönteni, hogy adott esetben az infantilisen vihogó némbernek, vagy a jól megtermett szexipari munkás testvérpárnak szurkoljunk.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény szórakozás bulvár nők televízió veszekedés 3.adás

A bejegyzés trackback címe:

https://alekadonisz.blog.hu/api/trackback/id/tr712899787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása