HTML

Alekadonisz feleséget keres

A blog célja Alekosz feleségkeresős műsorának követése, s véleményezése. A szereplőkön, eseményeken folytatott öncélú élcelődés, gúnyolódás, vagy csupán a történések szubjektív szemszögből történő leírása, dokumentálása. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Alkoszt, s azoknak is, akik utálják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Meglepő ajándékok, reggelig bulizó lányok

2011.05.11. 13:02 pimpalini

Túl az első adáson, s az általános megdöbbenésen, hirtelen nem is tudom mi nagyobb probléma: Alekosz robotszerű belépője, mesterkélt mondatai, vagy a lányok önmagukban, s úgy általában. Ugyanis a fotók alapján tényleg csinosnak, helyesnek tűnő lányokról kiderült egy s más, no meg az is, hogy a tévécsatorna fényképésze megdolgozott a pénzéért. Más a fotó, s más a valóság. Emellett némely nőszemély esetén nyugodt szívvel le lehet porolni a "hallgatni arany", vagy éppen a "ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna" kifejezések valamelyikét, ugyanis stílusuk, mondataik a - helyenként előnyös - külső alatt rothadó belsőt, közönségességet, vagy csupán ostobaságot takarnak. Az egy dolog, hogy valaki egy értelmes mondatot nem tud megfogalmazni, de akkor legalább húzódjon a háttérbe.


Az is bebizonyosodott, hogy a cizellált "escort" kifejezés valójában örömlánykodást, luxusprostitúcíót takar, ahogy azt sejtettük. A meglepetés csupán annyi, hogy Brigittáról mindez már a műsor elején kiderült. Persze ebben a szakmában lehetnek a villában vetélytársai is, hisz a tetoválásait takarni alig tudó, állítólagos modell, Magdi útszéli stílusából s testalkatából következtetve is inkább arra gondolnánk, hogy a főállású anyaság előtt jobbára férfiak ágyában használta testi adottságait, mintsem a kamerák, fényképezőgépek előtt. Persze az is igaz, hogy a két tevékenység között sokszor, s sokaknál szoros kapcsolat lelhető fenn, így a modell szó lényegében ma már takarhat bármit. A hölgyemény legalább - a feltűnően dús és formás keblek mellett - önbizalommal jól el van látva, hisz szerinte ő és testvére a legjobb nő a villában, ami azért nála körülbelül akkora túlzás, mintha egy elhízott, ellenszenves, anyakoca akarna szarvasok között aranyérmet nyerni.


Az eseményekről annyit, mert azért történések is voltak, hogy a lányok megajándékozták az érdi csődört, majd italoztak egy kicsit, s kibeszélték egymást. Az egészből talán az ajándékozás rész volt az, ami helyenként jelentős megdöbbenést, vagy éppen hahotázást válthatott ki a tévé előtt tespedő nézőkből. Mert a szinte közhelyes, közösen elfogyasztandó gumicukor mellett előkerült egy félig megrágott bölcsességfog, néhány könnycsepp, sőt, "igazmondó" tükör is. Valójában a vetélytársak elsöprését szimbolizáló 15 db elfújt pihetoll is inkább szólt magának a "kérő" egójának, mint hősünknek. Persze Szilvia szívdobbanás hallgattatása Alekosznak biztosan emlékezetes lesz, hisz ilyen dús, formás kebleket, akarom mondani "szívet" szívesen hallgatna sztetoszkóppal bármelyik másik férfi is. Szilvia melletti másik nagy favoritunk, Dorisz, énekelt Alekosznak, amivel biztosan jobban megfogta zene iránt fogékony, hajlott hátú Adoniszunkat, mint egy-két szilikoncici, műtött ajkak, vagy garázsnyi fenék.


Ma este már kiválasztás, négy lánytól el kell búcsúznia Alekosznak, ami nem lesz egyszerű, hisz ennyi idő alatt lehetetlen 16 lányt annyira megismerni, hogy megalapozott, nemcsak külsőségeken alapuló döntést lehessen esetükben hozni. Persze ha figyelembe vesszük a műsor komolyságát, amit a macskaeledel és toilett-papír szponzor is jelezhet, továbbá azt a tényt, hogy hétköznapi lányok helyett főállású ribancokat is szerződtettek tölteléknek, akár azt is mondhatjuk, megrendezett showról van szó, aminél lényegében teljesen felesleges logikát keresni. A három hét műsoridő is inkább arra enged következtetni, hogy az RTL Klub minél rövidebb idő alatt le akarja zavarni az egészet.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: vélemény szórakozás bulvár nők televízió gúny alekosz 1.adás

A bejegyzés trackback címe:

https://alekadonisz.blog.hu/api/trackback/id/tr342895521

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Alekosz pucér feleségjelöltjei 2011.05.11. 16:24:32

Épphogy elkezdődött Alekosz párkereső műsora, már van is egy klassz kis videó a Való Világból ismerős környezetben zuhanyozó csajokról.  És persze mentrendszerűen megérkeztek az első pucér fotók is az egyik jelöltről, most épp Brigittáról ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása