HTML

Alekadonisz feleséget keres

A blog célja Alekosz feleségkeresős műsorának követése, s véleményezése. A szereplőkön, eseményeken folytatott öncélú élcelődés, gúnyolódás, vagy csupán a történések szubjektív szemszögből történő leírása, dokumentálása. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Alkoszt, s azoknak is, akik utálják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Veronika, a dermesztő rémület megtestesülése

2011.05.18. 10:20 pimpalini

A tegnapi nap kiválasztás előtti eseményei közül külön említést érdemel a görög csoda és a 19 évesen már szilikon ajkakkal pompázó, sokoldalúságát böszmeségbe hajló butasággal, illetve ennek kommunikációjával palástoló Veronika négyszemközti, nyugiszobás randija. Majdan a távoli jövőben, mikor a Föld történetében az ember már csak a dinoszauruszokhoz hasonló, múltbeli emlék lesz csupán, az intergalaktikus állatkert fajgyűjteményének egyik legszebb darabjaként lesz kiállítva a földi evolúció mellékágaként megjelent, az emberi fajt végső romlásba döntő plázacica archetípusa. Meg vagyok győződve arról, hogy a képzeletbeli múzeumban vitrinek mögé zárt darab kísérteties hasonlóságot, majdhogynem száz százaléknyi egyezést fog mutatni Veronikával. Visszatérve a lényegre: plázacicánk és Adoniszunk újabb randija már könnyedebb hangulatot hozott, s az a csók, ami a cápaalagút alatt nem csattant el, itt bekövetkezett. Sírásba fulladó röhögéssel nyugtáztuk Alekosz sóhajait, majd felhorkanását is, ugyanis a legalább fél éve nőhiányban szenvedő hímnemű egyed némi maszatolást és ölelkezést követően félbeszakította a műveletet. Mondván, most hagyják abba, mert már nem bír magával. A randinak ezzel vége szakadt, a pár sietve távozott. Mindenesetre Alekosz kedvelheti a gumicukrot, hisz Szandika mű ajkai után Veronika szilikoncsíkjait is megkóstolta, s tetszett neki a dolog.

Veronika viselkedésének evolúciója, fejlődése remek szociológiai tanulmány lenne "Hogyan fogjunk magunknak milliomos pasit undorunk ellenére?" címmel. Ugyanis a már említett cápás randin a lány testbeszéde és viselkedése arra engedett következtetni, hogy szívesebben ölelgetné, vagy kóstolná meg az alagút felett bizonytalanul lebegő, túletetett ragadozót, mint csókra éhes hősünket. Ráadásul másnap megdöbbentő őszinteséggel nyilatkoztatta ki azt, hogy valójában nem is vonzódik az ímmel-ámmal ostromolt kastélyként büszkélkedő Alekínóhoz, pusztán a hírnév érdekli. Pár órán keresztül nem tudhatta mi is lesz a sorsa, ezért kissé megszeppentnek tűnt. De a "vallomások" megsemmisítését kísérő sikeres, ám annál átlátszóbb "visszakönyörgő" szövege eredményre vezetett. Ráadásul látva, hogy Alekosz - a lányok közti hierarchiában az utolsó két hely valamelyikére taksált - Olgával randizik, a magabiztosság mellett a kínzó féltékenység olthatatlan lángja is felébredt benne. No nem, nem Alekosz miatt, hanem a női hiúság és az első hellyel járó precelebi státusz, a kád, a rakás haltáp és WC papír, s más ajándékok megszerzése miatt. Persze rájött arra is, hogy a cél elérése érdekében teljesítenie is kell valamit. Hát így 1,5-2 nap alatt "szerelmes lett" a csábosan csámborgó csábítóba. Mivel úgy telefonba sírni és annyira delejesen nézni nem tud, mint Brigitta, hát megadta Olivér barátjának azt, amire már az első randin vágyott.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény szórakozás bulvár nők televízió veronika gúny alekosz nyugiszoba 8.adás

A bejegyzés trackback címe:

https://alekadonisz.blog.hu/api/trackback/id/tr792913219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása