HTML

Alekadonisz feleséget keres

A blog célja Alekosz feleségkeresős műsorának követése, s véleményezése. A szereplőkön, eseményeken folytatott öncélú élcelődés, gúnyolódás, vagy csupán a történések szubjektív szemszögből történő leírása, dokumentálása. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Alkoszt, s azoknak is, akik utálják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Az eddigi "legvidámabb" kiválasztás

2011.05.18. 13:46 pimpalini

A mai nap valamiért Columbo kihallgatási stílusában írok a tegnap eseményeiről. Gondolom mindenki emlékszik a fineszes nyomozóra, aki távozást, vagy egy társalgás lezárását követően mindig visszatért "csak még egy kérdés" erejéig a gyanúsítottakhoz. Azért is érdemes még visszatérnünk a tegnaphoz, ugyanis a kiválasztás, a szívceremónia a testvére elmarasztalását megkönnyező Magdi szomorúsága és Beatrix csalódottsága mellett mókás pillanatokat is hordozott magában. Alekosz ugyanis a tőle megszokott komolysággal és pátosszal kezdte a kulcsok átadását, amit Olivér a bevezető monológ, s két lány és két mondat után egyszerűen nem bírt tovább röhögés nélkül elviselni. Az első mondat elhangzása, s az első kulcs átadása után még csak vörösödő arccal, meglepett szemekkel, s az előző napok ruházatánál fazonosabb kockás ingben ült székében. Ám a második lány kiválasztását kísérő párbeszéd alatt már nem tudta magát tovább türtőztetni, s szó szerint pukkadozott a röhögéstől (Állítólag a Veronika csókja nyomán Alekosz ajkaira ragadt szájfény miatt, de szerintünk  azonban nem egészen.). Olyannyira meghatotta a szürreális jelenet, hogy a nevetést még Alekosz ismételt felszólítására sem tudta abbahagyni. Így aztán a poénjait, mondandóját fapofával és angol lordokat megszégyenítő hidegvérrel előadó okostojásnak ki kellett őt küldeni a teremből.

Úgy érzem, eme magasröptű szavakat idézni is érdemes:

"Kedves Hölgyeim! Bámulatos egyben látni ennyi női agyat. Felizgat a fejetekből áramló erotika (itt volt az a pillanat, mikor néhány lány is csak nehézségek árán bírta magában tartani a feltörekvő kacagást). De a női agy veszélyes. Bármit el tudtok hitetni velünk... ...de a szerelem dzsungele, amit csak a megérzéseikben bízó Rambo-k élhetnek túl." Bámulatos hasonlat. A következő párbeszédek is az örökbecsű remekek közé tartoznak:

A: "Akinek ezt a kulcsot szánom, sokszor kiszámíthatatlanul viselkedik. Ma azonban, mikor az ajkam az ajkához ért és heves csókban forrtunk össze. Már tudtam, bízhatok benne. Veronika. Fogadd ezt a kulcsot!"

V: "hmm...hmmmm...Ksznm..."

A: "A következő kulcs egy olyan lánynak megy, aki olyan, mint egy rejtvény. Semmi baj, én megfejtettem. Ő nem más, mint a csodálatos Olga. (A "megfejtett rejtvény" arckifejezéséből nem sütött túlságosan az öröm a kulcs átadásakor, Olivér itt már kuncogott. Olga szó nélkül vette át az ajándékot, majd visszament a helyére. Alekosz egy köszönömmel varrta el a szétfutni látszó szálakat.)

A: "Olivér, ha nem bírsz magaddal, akkor kiküldelek. Maradj nyugton légyszíves."

Olivér: "Tiszta szájfény a szád."

A: (gépiesen) "Hát... Veronika fantasztikus volt."

A vonatkozó videó itt: http://alekosz.rtlklub.hu/video/129179

 

Az este egy közös buliba torkollt, ahol Alek külön-külön magához hívta a lányokat, s Brigit és Veronikát is megcsókolta. Olgát azonban nem sikerült. A párbeszédekből már-már azt hittük, hogy több is fog történni, de - lehet, hogy a tizenkettes karika miatt - komolyabb dolgokra nem került sor.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény szórakozás bulvár nők televízió kiválasztás alekosz 8.adás

A bejegyzés trackback címe:

https://alekadonisz.blog.hu/api/trackback/id/tr762913751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása