HTML

Alekadonisz feleséget keres

A blog célja Alekosz feleségkeresős műsorának követése, s véleményezése. A szereplőkön, eseményeken folytatott öncélú élcelődés, gúnyolódás, vagy csupán a történések szubjektív szemszögből történő leírása, dokumentálása. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Alkoszt, s azoknak is, akik utálják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Évának távoznia kellett, mert nem játszotta meg magát

2011.05.16. 17:37 pimpalini

A történtek után egyrészt felesleges további favoritokat kijelölni, úgyis kiesnek, másrészt a fennmaradó némberek között nem is nagyon lehetne. A korábban már ecsetelt történések hatására az ember arra gondolt volna, hogy az esti kiválasztás alkalmával a "rámenős" és/vagy a "szilikon" vonal valamelyik tagja kap kosarat, ám nem így történt. Veronika az esti szembesítésen sikeresen kidumálta magát a kellemetlen helyzetből, sikeresen elhitette Alekosszal azt, hogy a korábbi randin taktikából, s nem a vonzalom hiánya miatt nem csókolta, nem puszilta meg. Elmondható, hogy jól játszott, bár az is igaz, hogy Alekosz körülbelül annyira volt ellenfél, mint labdarúgásban a Makói Hagymahámozók Kispályás Labdarúgó Köre az F.C. Barcelona felnőtt tartalékcsapatának. A magát a "jó feleséggé válás" útján megindult "ribizlinek" mutató Brigi benn maradhatott vallomásai ellenére is, a hivatásából kifolyólag ügyesen hazudó Andrea is kulcsot kapott, Beatrix sem sült fel az esti, négyszemközti mondandójával. Maradt Éva, aki igazából talán azért távozott, mert nem elég plasztik, nem elég rámenős, s nem eléggé magamutogató, nem eléggé ribancos.

 

Videó a kiválasztásról, s Olga háttérben történő alázásáról itt: http://alekosz.rtlklub.hu/video/128909

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény szórakozás bulvár nők idiotizmus televízió éva kiválasztás alekosz 6.adás

A bejegyzés trackback címe:

https://alekadonisz.blog.hu/api/trackback/id/tr892908692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása