HTML

Alekadonisz feleséget keres

A blog célja Alekosz feleségkeresős műsorának követése, s véleményezése. A szereplőkön, eseményeken folytatott öncélú élcelődés, gúnyolódás, vagy csupán a történések szubjektív szemszögből történő leírása, dokumentálása. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Alkoszt, s azoknak is, akik utálják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A hang, a beszéd sokszor többet mond, mint a látvány

2011.05.15. 17:04 pimpalini

A nap kedves játékkal kezdődött. Legalábbis nekem tetszett a szembekötős, rövid randik sora, ahol minden leányzó négyszemközt, pontosabban "kétszemközt" kommunikálhatott pár percig vágyai netovábbjával. A helyzetet mindenki másképp használta ki, volt akinek nehézséget okozott, hogy nem nézhetett a bekötött szemű Alekosz lélektükreibe, miközben érzelmeiről beszélt, mások viszont nem érezték magukat feszélyezve. Beatrix is képes volt arra, hogy meglepően értelmes gondolatokat, meglepően értelmesen vezessen elő, s ellentétben az előző napi beszéddel, ezúttal összeszedettebb is volt. Barbara a szokásos formáját hozta, meg is tapogatta a helyzetet biztosan élvező csődör kezeit, vagyis nem tudta kihagyni a testi kontaktusra lehetőséget nyújtó alkalmat. Igazából mindenki elmondta azt, amit szeretett volna, egyedül Veronika tűnt lámpalázasnak, aki - saját bevallása szerint - az idejéből egy percet csendben töltött, vagyis nem nagyon jöttek ki szavak a száján. Érzelmeit, érzéseit vagy nem tudta kellően megfogalmazni és előadni, vagy érzelmek, érzések híján nem volt miről beszélnie. Alekosz számára mindenesetre jó alkalom volt ez arra, hogy elvonatkoztasson a látványtól, s csak a hangra, a mondandóra koncentráljon. Ugyanis ezáltal a kevésbé dekoratív, ám belső tartalom, érték alapján vonzóbb hölgyek is pár perc erejéig előtérbe kerülhettek.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény játék szórakozás bulvár nők televízió alekosz 5.adás

A bejegyzés trackback címe:

https://alekadonisz.blog.hu/api/trackback/id/tr922905763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása