HTML

Alekadonisz feleséget keres

A blog célja Alekosz feleségkeresős műsorának követése, s véleményezése. A szereplőkön, eseményeken folytatott öncélú élcelődés, gúnyolódás, vagy csupán a történések szubjektív szemszögből történő leírása, dokumentálása. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Alkoszt, s azoknak is, akik utálják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Megtörtént az első meztelenkedés

2011.05.11. 16:26 pimpalini

A testvérpár érti a dolgát. Már az első adást követően "megszolgálták" a beléjük fektetett bizalmat, ugyanis ügyelve arra, hogy minden fontosabb részlet jól látszódjék, a kamerák előtt meztelenül zuhanyoztak. Ezzel nem csupán a férfi nézőknek okoztak örömet, hanem a többi lánynak is némi beszédtémát, kibeszélni valót. Céljuk nyilvánvalóan az volt, hogy ezzel is jelezzék a többieknek, ki az úr a háznál. Legalábbis megmutassák, ők nem félnek felfedni barokkos bájaikat senki előtt sem. Persze ez az ő szakmájukban teljesen természetes., itt is látszott a viselkedésükön, hogy egyáltalán nem ismerik a lámpaláz fogalmát.  Másrészről az anyag jelentős lépés lehet nekik újabb, jövedelmezőbb kuncsaftok, vagyis fotózások, "modell munkák" felé vezető úton.

A jelenetről készült videó itt található: http://alekosz.rtlklub.hu/video/12844

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: szórakozás bulvár erotika nők televízió

A bejegyzés trackback címe:

https://alekadonisz.blog.hu/api/trackback/id/tr92896022

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: PR akcióként eladott megfutamodás? 2011.05.11. 19:23:16

Elolvastam egymás után két hírt, és lehet, hogy hülyeség, de összefüggést vélek felfedezni közöttük.Az egyik szerint a Médiahatóság nagyon durván megbírságolta az RTL Klubot a VV4 miatt, a másik szerint pedig szombaton este megcserélik a Csillag szület...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása