HTML

Alekadonisz feleséget keres

A blog célja Alekosz feleségkeresős műsorának követése, s véleményezése. A szereplőkön, eseményeken folytatott öncélú élcelődés, gúnyolódás, vagy csupán a történések szubjektív szemszögből történő leírása, dokumentálása. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Alkoszt, s azoknak is, akik utálják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Andrea, a 11. csapás

2011.05.20. 14:43 pimpalini

Még egyszer, s talán utoljára, visszatérve a 10. adáshoz, mindenképpen írnunk kell az estéről. A lányok ugyanis a rúdtáncot követően rögtön rávetették magukat hősünkre. Veronika és Brigi az első sorokban ölelgette és zargatta Alekoszt, Magdi a második vonalban mosolygott, míg Olga tisztes távolból figyelte az eseményeket. Barbara nem bírta ezt a nyáladzást, s kiment inkább dohányozni. Andrea, aki olykor Veronikánál is veszélyesebb, főleg, ha előtör bakfis énje, szintén Alekosz körül sündörgött, de a két fő "hiénánál" finomabban próbált Alekínóhoz közeledni. Természetesen kérdés, hogy miért is került akkor elő a némber, akinek hangjával gátakat lehetne robbantani, vagy éppen néha előtörő bakfis énjének megnyilvánulásaitól Vietnamot, Afganisztánt, Irakot megjárt zöldsapkás veteránok követnének el kollektív öngyilkosságot. Hát azért, mert a táncos bemutatót követő átöltözés alkalmával megjegyezte, nagyon is örül annak a ténynek, hogy nem neki kellett aznap randevúra mennie. Barbara beszámolóján élcelődve kijelentette, hogy szerinte hozzá nem méltó a "lepedőkbe öltözés", neki nem randi egy Halászbástyás fürdés, s lábai előtt, nem Budapest, hanem ha akarja, akár az egész világ hever, fekszik. Nos, ismerve eddig bemutatott oldalát, egyéniségét, ezt csak akkor tudjuk elképzelni, ha mondjuk valamilyen vírus kiírtja az emberiség nagy részét, s valami fatális véletlen folytán csak ő, az önkritika és a reális önértékelés teljes hiányáról tanúbizonyságot tevő némber, egyedül marad életben a világ eme, jobb sorsra érdemes tájékán.

A jelenet az alábbi felvételen található 8 perc 35 másodperctől:

http://alekosz.rtlklub.hu/video/129453

Andrea irigységének megnyilvánulása mellett az este még annyi érdemleges esemény történt, hogy Veronika négyszemközt faggatta ki Alekoszt a Magdival folytatott "szexuális együttlét" valóságtartalmáról, s a görög Adonisz biztosította őt arról, hogy semmi ilyesmi sem történt. Így Veronika élete visszazökkenhetett a normál kerékvágásba, bár nem tudom, hogy ez nekünk, közönségnek, jó, vagy rossz. A jövő majd fényt derít erre is...

1 komment

Címkék: vélemény bulvár nők féltékenység irigység andrea alekosz 10.adás

A bejegyzés trackback címe:

https://alekadonisz.blog.hu/api/trackback/id/tr92919329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pimpalini 2011.05.21. 12:30:26

Ez a pár képkocka csak megelőlegezte a következő nap döbbenetét, hangulatát a némberrel kapcsolatban.
süti beállítások módosítása