HTML

Alekadonisz feleséget keres

A blog célja Alekosz feleségkeresős műsorának követése, s véleményezése. A szereplőkön, eseményeken folytatott öncélú élcelődés, gúnyolódás, vagy csupán a történések szubjektív szemszögből történő leírása, dokumentálása. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Alkoszt, s azoknak is, akik utálják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Olga lett a villa szépségkirálynője

2011.05.16. 21:06 pimpalini

Alekosz reggel muffinnal ébresztette háremhölgyeit, no meg bőségesen és választékosan megterített reggelizőasztallal. Mindegyik sütiben személyre szóló üzenetecske is volt, melynek tartalmát mindenkinek a többiek előtt kellett felolvasni. Alekínó ismét elemében érezte magát, Magdihoz intézett aranyköpése a szokásosnál is erőltetettebb és nevetségesebb volt. "Az ananász megy az arckarakterisztikádhoz" "bók" hatására minden bizonnyal sok-sok lány "elalélt" volna, Magdi is visszafogott mosollyal vegyes értetlenkedéssel nyugtázta a szokatlan mondatot. Az üzenetek kapcsán két hölgy is megsértődött, Barbara és Olga vissza is vonultak a hálószobába. A távozó Alekoszt később Barbara az ajtóig kísérte, s ismét megölelgette, mondhatni lihegett utána, mint egy hálás pincsikutya.

Reggeli után a testvérére féltékeny Bea és Magdi egymással keveredett vitába, Bea ugyanis azt érezte testvére viselkedésén, hogy próbálja őt a háttérbe szorítani, s elnyomni közeledéseit Alekosz felé. Magdi elhatározta, hogy ellentétben másokkal, ő nem fog rámászni lovagjára, nem rajongja körül, nem csókolja meg minden alkalommal, hanem vár a megfelelő pillanatig. Ellentétben múltjával, nem adja oda mindenét az első szóra, s a visszafogottság stratégiáját ajánlotta nővérének is.

Később minden lány személyre szóló ajándékot kapott hősünktől. Alekosz ugyanis négyszemközt énekelt nekik egy dalt billentyűs kísérettel fűszerezve. A dalokat bensőséges beszélgetés követte. Magdi meghatódott az ajándéktól, meg is könnyezte a dalt. Ám stratégiájához hűen nem engedte megcsókolni magát. Természetesen nem (villabeli) női szemmel nézve, s leginkább hallgatva elmondható, hogy Alekosz teljesítménye nem verdeste az egeket. Még szerencse, hogy csak részleteket hallhattunk a művészi előadásokból. A dalok hatásához hozzátartozik az is, hogy Briginél este eltörött a mécses, mikor üzenetrögzítőre mondta gondolatait, érzelmeit a nappal, s a görögök "legfessebb" daliájával kapcsolatban. Nem volt utolsó alakítás.

Napközben a lányoknak Olivér segítségével villaszépségversenyen kellett magukat megmérettetni, s maguk közül kiválasztani a legszebbet. A királynőnek a jutalma egy randi volt. Ez remek alkalom volt a taktikázásra, annak kinyilvánítására, hogy ki kinek szimpatikus. Olivér ezúttal nem zabálva lépett a villába, hanem egy táblával a kezében. A terv szerint a három legtöbb pontot kapó lány között dőlhetett el a nap legfontosabb kérdése. Andrea Magdit jelölte meg, Brigitta Beatrixot, Barbara Olgát, Veronika Brigittát. A testvérpár egymást, ám nem hagyták ki a lehetőséget arra, hogy "szerényen" mindenki orra alá dörgöljék azt, hogy magukat érzik a legjobb nőnek a villában. Végül Olga is Magdira voksolt, Barbarának ez a döntés szemmel láthatóan picit rosszul esett. Mivel a harmadik helyen holtverseny alakult ki, nem három, hanem négy lány között kellett dönteni. A lányok maguk mellett és a riválisaik ellen érvelhettek, különösen fantasztikus volt Olga összeszedett gondolatsora, aki gyakorlatilag annyit mondott, hogy ő a legjobb nő, mert ő a legjobb nő. Olivér tanácstalanságot és hosszas vívódást mímelve döntött Olga mellett, aki egy szavazatot kapott, mondván a kitörő és magával ragadó magabiztosság, önbizalom miatt megérdemli a randit. Tulajdonképpen érdemesebb lett volna csakúgy rábökni a kosárlabdázó termettel rendelkező lányra, mintsem valami butuska játék után dönteni önkényesen az aznapi randiról. Ezek után Veronika nagyon kiakadt Olgára, mivel a lány azt "merte" magáról mondani, hogy ő a legszebb a villában. Ellenszenvének, a már tőle megszokott, rémálomszerűen plázacica stílusban hangot is adott, de a többiek korrektnek tartották a döntést, Beatrix  még meg is védte Olgát, mondván neki is kell egy esélyt adni. A randira készülődés perceiben Veronikából kibújt valós énje, az üresfejű, közönséges, szilikonnal feltupírozott szörnyeteg, a hárpia, aki féltékenységében legszívesebben kitépte volna Olga haját. Perceken keresztül szidalmazta, undorítóan beképzelt nőnek titulálva az orosz lányt. Látványa őszintén szólva legjobb esetben is szánakozással vegyes nevetést hozhatott ki a külső szemlélőből.

Olga a randi előtt kiöltözött, ám nem tudtuk eldönteni, hogy az Addams Family egy eddig eltitkolt szereplőjére, vagy a Kék Osztriga Bárban rendszeresen fellépő előadóművészre hasonlított inkább. Kastélykertben megtekintett operaária, egy gyönyörű teremben elfogyasztott vacsora után sajnos társalgás is következett. Alekosz komolyan megfontolt, lényegre törő, s egyáltalán nem kiszámítható kérdéseire a lány megpróbált akár több szóból álló válaszokat is adni. Ez persze nem mindig sikerült, de senki sem gondolhatta komolyan, hogy a magyar nyelvet törő leányzó gördülékenyen fog kommunikálni hősünkkel. A legcélratörőbb kérdést követően Olga kinyilatkoztatta, hogy együtt akar aludni Alekosszal, de nem nála, hanem a villában. A mit érzel most kérdésre rögtön rávágta: semmit. Majd később oroszul beszélt a dermesztően sármos Don Juan-nak érzéseiről. Később a fapados nőcsábász zongorázott is partnerének, majd a meghatottságát kosárlabdázó termetével palástoló leányt karon fogva kísérte haza. Miután Olga belépett a villába, a kíváncsiságtól nyugodni nem tudó plasztikcica rögtön rávetette magát. Ha szemmel és butasággal ölni lehetett volna, Veronika pár pillanat alatt elpusztította volna Olgát. A lány persze semmit sem mondott a randiról, fáradtságra hivatkozva rázta le magáról a kérdezősködőket. Nem tudtuk eldönteni, hogy ezt taktikai megfontolásból tette, vagy mert nem tudja megfelelően kifejezni magát magyar nyelven, az orosz nyelv ismeretét pedig senkiből sem nézte ki a villamacák közül.

Alekinó megérkezésekor meglepő volt, hogy Olivér se nem ivott, se nem evett, inkább sapkával a fején aludt az egyik kanapén. Az álmosan érdektelen Olivér kérdéseire válaszolva Alekosz sem értékelte túl jóra a randit, így elmondható, hogy véleménye, érzései ezúttal közel jártak a valósághoz.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: vélemény szórakozás bulvár nők randi televízió gúny olga alekosz 7.adás

A bejegyzés trackback címe:

https://alekadonisz.blog.hu/api/trackback/id/tr372909379

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mi kell a nőnek? 2011.05.19. 20:53:05

Mennyire népszerű téma ma a női-lét, férfi-lét!  Hogy a hagyományos nemi szerepek jók-e, vagy elavultak, hogy házimunkázzon-e többet a férfi, legyen-e több női politikus, hogy az étteremben, ha a férfi fizet, az gavallérság, vagy a férfiuralom beb...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása