HTML

Alekadonisz feleséget keres

A blog célja Alekosz feleségkeresős műsorának követése, s véleményezése. A szereplőkön, eseményeken folytatott öncélú élcelődés, gúnyolódás, vagy csupán a történések szubjektív szemszögből történő leírása, dokumentálása. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Alkoszt, s azoknak is, akik utálják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Alekosz, a fejét a homokba rejtő strucc?

2011.05.16. 17:04 pimpalini

A történtek után az ember és a néző is arra gondolhatott, hogy hősünk olthatatlan kíváncsisággal veti bele magát a vizsgálat eredményeit tartalmazó dokumentumokba, s a kiválasztás előtti kényes helyzet értékelését az éppen "véletlenül" a kamerák előtt falatozó Olivér társaságában végezve készül az esti ceremóniára. Ám nem így történt, legalábbis hősünk mást állított. Olivér természetesen - feltételezhető, hogy néhány szendvics és sör elfogyasztása közepette - komolyan átnézte az említett papírosokat, de Alekosz saját bevallása szerint nem nézett bele a későbbi komoly döntést igen csak meghatározható eredményekbe. Ez már csak azért is fura, mert a kamerákon keresztül akár annak a jelenetnek is tanúja lehetett, mikor a lányok egymást kategorizálták a legfontosabb kérdésekben, s ami végső soron Anita kiborulásához és hisztijéhez vezetett. Ennek során ugyanis például Veronika konkrétan bevallotta, hogy egyáltalán nem vonzódik a csődörnek tetsző csikóhoz, továbbá csupán a hírnév miatt érkezett a villába. Márpedig ez így kimondva, no meg a sikertelen randi együttesen már olyan súlyt kellett volna, hogy képezzenek, aminek figyelmen kívül hagyásához már nem elég egy struccnak pusztán a fejét a homok alá dugnia, teljes mértékben el is kellene magát ásnia hozzá. Olivér a válaszok tudatában elbeszélgetett a lányokkal, de feltételezhetően némi étkezést követően, biztosan nem üres gyomorral. Majd Alekosz is, ám már a személyre szóló eredményeket tartalmazó borítékokkal a hóna alatt. Ő is négyszemközt kérdezte ki a lányokat érzelmeikről, illetve arról, amit fontosnak tartottak elmondani a "vizsgálat" kapcsán. Mindegyik hölgyre szentelt pár percet, s mindenkinek elmondta, hogy meg sem nézte az eredményeket. Ez utóbbi tény azért is fontos, mert azok a lányok, akik elsőként beszélgethettek vele, ezt az információt átadhatták azoknak, akik később kerültek sorra. Így ők előnyt - vagy éppen hátrány, ezt nem tudhatjuk - élvezhettek az őszinteség, vagy éppen a hazudozás terén. A fejét a homokba dugó Alekosz, amolyan "alekoszos logikától" vezérelve minden beszélgetés végén megsemmisítette a "terhelő bizonyítékokat", azt mondván a hölgyeknek, hogy mindenkinek nyit egy új lapot, ad egy új esélyt. Ez mind szép és jó, csak hát pár órával később kiválasztás történt, ahol egy lánynak távoznia kellett.

Persze az éremnek másik oldala is lehet. Ugyanis elképzelhető, hogy Alekosz ismét próbára kívánta tenni a lányokat azzal az információval manipulálva őket, hogy nem nézett bele a papírosokba. Az információk birtokában ugyanis újra lemérhette azt, ki az, aki a terhelő bizonyítékok megsemmisítésének tudatában ismét képes a szemébe hazudni. Összességében ez nem lett volna egy rossz taktika, sőt, ám a kiválasztás eseményei ezt lényegében megcáfolták.

 

Vonatkozó videó itt: http://alekosz.rtlklub.hu/video/128905

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény szórakozás bulvár nők televízió kiválasztás alekosz 6.adás

A bejegyzés trackback címe:

https://alekadonisz.blog.hu/api/trackback/id/tr742908616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása