HTML

Alekadonisz feleséget keres

A blog célja Alekosz feleségkeresős műsorának követése, s véleményezése. A szereplőkön, eseményeken folytatott öncélú élcelődés, gúnyolódás, vagy csupán a történések szubjektív szemszögből történő leírása, dokumentálása. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Alkoszt, s azoknak is, akik utálják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Éva, a nagy talány, a (viszonylag) természetes szépség

2011.05.15. 17:11 pimpalini

A játék mellett Alekosz alkalmat kerített személyes beszélgetésekre is, s ezek közül mindenképpen meg kell jegyeznünk egyet. Ugyanis a bennmaradó lányok közül a legszebb teremtés, Éva eddig nem sok kameraidőt kapott. Ráadásul a legutóbbi szívceremónia alatt ő valamiért kimaradt a szórásból, emlékeink szerint az összefoglaló nem mutatta azt a pillanatot, amikor Alekosz darabokra hullott szívének egy részét jelképező, a villában maradást jelentő kulcsot kapott volna. A hölgyeménynek még a műsor elején volt egy beszélgetése a már akkor ellenszenvesnek tűnő testvérpárral, s a kamerába mondott megnyilvánulása alapján nem tartottuk valami észkombájnak. Idézet tőle: "Szerintem a testvérpárok azok nem tűnnek őszintének." Persze ez a mondat betudható lehet a 18 éves hölgyemény korának, lámpalázának, s a szokatlan helyzetre való reagálásának is. Ugyanis a kamerák előtt élő és megélő profik is vétenek olykor egy-egy szót, vagy mondandójuknak éppen "csak" a "füle és a farka" hiányzik. Szóval Éva összességében egy nagyon helyes leányzó, nincsen feltöltött szilikonajka, nincsenek szilikon mellei, nincs festett, kivasalt haja, nincs idegesítő stílusa, nincs bosszantó hanghordozása. "Csak" önmagában, s úgy általában véve szép, csinos, kedves és őszinte. Szerethető figura. Nincs benne eszeveszett féltékenység, nem veszekszik a többiekkel, nem játszik. Azon túl, hogy már első nap közölte a testvérpárral, hogy nem szimpatikusak neki, gyakorlatilag senki arcába nem mászott bele. Mondandóját civilizáltan, kislányos bájjal adta elő. A keményen játszó Beatrix is inkább tanácsokkal látta el a számára - s tulajdonképpen valóban - "kislány" szépséget, mintsem összeveszett volna vele. Szóval Éva most végre kapott pár percet kettesben Alekosszal, akinek elmondhatta a gondolatait, érzelmeit. Beszélhetett arról, hogy ő ebben a környezetben nem tudott megnyílni, mivel nem az a típus, aki harcol, aki rögtön, ragadozóként veti rá magát a hústömegként kezelt prédára. Ez viszont nem jelenti azt, hogy nincsenek érzelmei a szilikont preferáló, kezdő nőcsábász iránt. Reméljük ez a beszélgetés megerősítette az eddig többnyire ostobán, vagy a közönségnek, nézettségnek játszva döntő "villamaflát" abban, hogy a messze legszebb lánynak igen is maradnia kell a villában. Ugyanis ma este ismét kiválasztás lesz. De erről majd később.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény szórakozás bulvár nők televízió éva alekosz 5.adás

A bejegyzés trackback címe:

https://alekadonisz.blog.hu/api/trackback/id/tr172905777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása