HTML

Alekadonisz feleséget keres

A blog célja Alekosz feleségkeresős műsorának követése, s véleményezése. A szereplőkön, eseményeken folytatott öncélú élcelődés, gúnyolódás, vagy csupán a történések szubjektív szemszögből történő leírása, dokumentálása. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Alkoszt, s azoknak is, akik utálják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Alekosz, (és) a prédára éhes cápa

2011.05.15. 18:18 pimpalini

Alekosz végül, a szembekötős játék és a későbbi beszélgetések alapján, illetve Olivér befolyásoló erejének hatására - Olivérről majd később külön is esik szó - nem a gyönyörű és szende Évát, hanem a kicsit butuska, hiányosságait műtétekkel kompenzálni próbáló Veronikát vitte randira. A randi egy Tropicarium-szerű helyen volt, ahol a párocska festői, igazán romantikus körülmények között tölthetett el néhány órát. Az egzotikus állatok megtekintése során alkalmuk nyílhatott mélyebb beszélgetésre, egymás megismerésére, érzelmeik kinyilvánítására is. A sétát, s némi fárasztó beszélgetést követően a tengeri élővilágban gyönyörködő fiatalok asztalhoz ültek, s tengeri "herkentyűkből" álló menü mellett gyönyörködhettek a cápaalagútban kőröző nagy fehér cápában. Alekosz természetesen ismét elővette okoskodó énjét, mikor tudálékos stílusban, a mögötte elhelyezkedő fehér cápa latin nevével huzakodott elő az előtt a Veronika előtt, akiről már korábban kiderült, hogy nagyon sok hétköznapi dologról halvány fogalma sincsen, nemhogy bizonyos állatok latin nevéről. Csak éppen a nézők előtt koppant nagyot az okostojás, mikor a "gyilkos bálna" néven is ismert kardszárnyú delfin latin megfelelőjét is általunk ismeretlen okokból a cápához keverte. Hiába no, nincs tökéletes ember, csak magát tökéletesnek láttatni akaró. Ez utóbbi viszont meglehetősen szánalmas tud lenni, ha műveltségi hiányosságai lebuktatják. Ebben a helyzetben mindenesetre ez a tény számított a legkevesebbet, elvégre párhuzamként elmondható, hogy egy japánul nem értő, a japán kultúráról és történelemről semmit sem tudó ember előtt nyugodtan fennhéjázhatok történelmi értekezés címén bulvár újságokból szedett motorversenyzők neveivel, vagy DVD-márkák hangoztatásával, a turpisság nem fog kiderülni.

A helyzet már csak azért is volt mulatságos, mert Alekosz tartása, megnyilvánulásai és a mögötte látszó hatalmas cápa jól mutattak együtt. Velük szemben pedig Veronika, aki kissé megilletődötten eszegette a különböző finomságokat. Egyik oldalon a ragadozó, másik oldalon a feszengő préda. Vagy mégsem? Ugyanis Veronika egy olyan egyszerű kérdésre, miszerint milyen férfinak tartja Alekoszt, nem adott egyenes választ adni, csak egyfajta általános hablatyot. Az ismételt kérdésre pedig egyáltalán nem tudott válaszolni. A nézőben persze felvetődhet a kérdés, hogy aki elvileg azért jelentkezik egy műsorba, mert az általa kedvelt személy szívét szeretné meghódítani, annak miért is jelent leküzdhetetlen nehézséget a "szeretni vélt" személy férfiúi mivoltának jellemzése? Akinek ugyanis tetszik valaki, az egy ilyen helyzetben, még ha szégyenlősen is, de kimondja. Legfőképpen azt, hogy mi is az, ami a jelenlévő személyben tetszik. Ha hallgat, vagy mellébeszél, az egyet jelenthet. Nem tetszik neki az "áru". Szerintünk itt is ez történhetett meg. Veronikának nem tetszik Alekosz, csak ezt nem merte a kamerák előtt, az "álomrandi" kellős közepén közölni az érintettel. Erre utal az a jelenet is, mikor Alekosz átkarolta a lányt, s kísérletet tett egy csók eszközlésére, ám Veronika, ha diszkréten is, de elutasította. Ez utóbbi persze lehetett volna akár a figyelem további felkeltésére szolgáló megvezetés is, hogy ezzel is éreztesse a nőre vágyó, kiéhezett hímmel, hogy ő érte meg kell küzdeni. Nem hétköznapi nő, aki olcsón adja magát. Ám a verbális kommunikáció tétovázása inkább enged arra következtetni, hogy a lánynak nem tetszik a görög, s ennek ellenkezőjét nem képes eljátszani.

A randi fentiek következtében rosszul zárult, Veronika még mosolygósan lépett be a villába, de később a többi lány előtt kiborult. Alekosz pedig szomorúan nyugtázta a visszautasítást Olivér barátjának társaságában.

Vonatkozó videók itt: http://alekosz.rtlklub.hu/video/128855 , http://alekosz.rtlklub.hu/video/128857

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény szórakozás bulvár nők randi televízió veronika tropicarium alekosz 5.adás

A bejegyzés trackback címe:

https://alekadonisz.blog.hu/api/trackback/id/tr672905930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása