HTML

Alekadonisz feleséget keres

A blog célja Alekosz feleségkeresős műsorának követése, s véleményezése. A szereplőkön, eseményeken folytatott öncélú élcelődés, gúnyolódás, vagy csupán a történések szubjektív szemszögből történő leírása, dokumentálása. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Alkoszt, s azoknak is, akik utálják.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Az első kiválasztás

2011.05.12. 08:00 pimpalini

A mai nap izgalmasan telt, ugyanis a kiválasztás előtt a szépségversenyeken megszokott fürdőruhás bemutató és estélyi ruhás seregszemle is lezajlott. Az első egy 5-5 perces jakuzzis rapidrandi formájában, ahol Alekosz minden lánnyal 5 perc erejéig elbeszélgethetett, flörtölhetett. Hősünk ezt meglehetősen élvezte, mondhatni megfelelően és viszonylag közepesen használta ki a helyzet előnyeit. Beatrixnak csak a nyakát puszilgatta, Brigittának a "szívét" hallgatta meg, Tímea viszont szemérmes volt, s a testi kontaktus mindössze kezek összeéréséig, némi simogatásig terjedt. A "mentsük meg a bálnákat" modellmozgalom oszlopos tagja, Magdi is nagy hatást gyakorolt a helyenként választékosan fogalmazó csődörre, hisz nála Alekosz a két közepesebb dinnye nagyságú keblek közötti területet simogathatta meg szívdobbanás "vizsgálat" címszó alatt. Alekosz olyannyira egy hullámhosszon van a többi lányt terrorizálni is hajlandó aktmodellel, hogy saját szavai szerint már a lépteiről is megismerte a közeledő hölgyet. Nem tudni, hogy ez Olivér hangosabb és ezáltal hallható hívószavának, vagy a Föld szokatlan mérvű elmozdulásának, a léptek nyomán jelentkező kisebb talajrezgésnek volt köszönhető. Adoniszunkra mindenesetre a testvérpár mély benyomással bírt, s ezt később Olivérnek kifejezésre is juttatta. A legmeglepőbb, s egyúttal legeredményesebb randit Barbara mutatta fel, aki lényegében szó szerint rámászott az érdi Herkulesre, puszilgatta ahol csak érte, s végül a szájára is nyomott egy csókot. Láthatóan ez az akció nagyon tetszett a kidolgozott felsőtestű hellénnek, amit a nap későbbi történései is alátámasztottak. A marathon-i hősök kései leszármazottja ezen kívül még meglepően jól érezte magát a nem éppen szószátyár Olgával, aki pár perc után már az ölében élvezte a habokat és a fülében duruzsoló férfias baritont.

A fürdőzésekről készült összefoglaló itt tekinthető meg: http://alekosz.rtlklub.hu/video/128485

Az est egy bállal indult, ahol kezdetben Alekosz zongorázott és énekelt az egybegyűlteknek. A 8 évszakból ismert, nem kevéssé unt slágert valami okból kifolyólag nem hallhattuk végig, megjegyzem, én nem is bántam. Gyermekkorom egyik legszörnyűbb emléke az említett sorozat, de leginkább az említett dal. Ezek után a társaság csoportokra oszlott, s Alekosz mindenkivel foglalkozott valamennyit, de leginkább azokkal a hölgyekkel, akik megfelelően felkeltették az érdeklődését. Olivér is faggatta a lányokat, vagy éppen tanácsokat adott nekik, mint például a félszeg Tímeának. Ebből a részből lényegében kiderült, hogy a két gonosz mostoha szerepét játszó szőke, delfinszerű sellők is tudnak normálisan kommunikálni, ráadásul azt is közölték a fiúkkal, hogy azért oltogatják a többieket, mert ezzel akarnak a hierarchia csúcsára kerülni (ki gondolta volna). Az előző éjjel sírdogáló Anita is adott egy apró csókot hősünknek, miközben romantikus hármasban - ők ketten, s egy fülhallgató Alekosz fülében - töltöttek el pár percet a mosdóban. Az este tétje lényegében az volt, hogy ki lesz a bálkirálynő. Ugyanis ő mentességet élvezhetett a kiválasztás alól, ennek gyakorlati jelentősége körülbelül annyi volt, hogy a többi benn maradónál némileg korábban tudta meg, hogy nem kell még elhagynia a villát. A bálkirálynő Barbara lett, akinek az események némi kompenzálást nyújtottak a reggeli megaláztatást követően, mikor is a "gonosz mostohák" elég közönséges stílusban, alpári módon másztak a képébe.

A vonatkozó videók itt találhatóak: http://alekosz.rtlklub.hu/video/128487 ; http://alekosz.rtlklub.hu/video/128483

Végül a kiválasztáson Orsolya, Tímea, Ágnes és Renáta vérzett el. Mindenesetre Tímeát vigasztalhatja a tudat, hogy egy része - a bölcsességfoga - a villában maradt, míg Orsolya az esti stúdióbeszélgetés alatt bemutathatta hastánctudását, amiben azért mondhatjuk, hogy tényleg tehetséges. Renáta hiánya miatt - akiről lényegében alig mutattak be valamit a műsor szerkesztői - hazánk sertésállománya valószínűleg elpártol a műsortól, Ágnes távozásával pedig az átlagéletkor fog jelentősen csökkenni.

A napról még annyit, hogy mindenképpen pozitív élmény Éva szépsége, ami napról napra nyilvánvalóbbá válik, Andrea fürdőruhás bemutatója, ahol kiderült, hogy az értékesítéssel foglalkozó hölgy rendkívül formás keblekkel rendelkezik,továbbá nagy jelentőséggel bírt az a pár képkocka is, mikor Szilviát láthattuk öltözködni. Sajnálatos, hogy a szerkesztők valamiért nagyon hanyagolják. Brigitta, aki már az újságokban sem tagadta meg önmagát, majdhogynem büszkén felvállalva üzletszerű kéjelgéseit, a testvéreken is túltett meztelenkedésben. Ugyanis nemcsak a zuhany alatt pózolt meztelenül a kameráknak, hanem a közös hálószobában is.

Ezek után kíváncsian várunk egy igazi, modell-escort csatát a közeljövőben.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény szórakozás bulvár erotika nők televízió kiválasztás alekosz 2.adás

A bejegyzés trackback címe:

https://alekadonisz.blog.hu/api/trackback/id/tr922897310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása